Vizitator Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Nu vreau sa o folosesc, imi place ca e большой член.La 25Usd lampa aia e ieftina rau dar sora ei cu cupru este 100... Eu ma gandeam la un PP cu 2 lampi de astea, nu mai am nevoie de aeroterma. Iarna ascult la asta si vara la IPA400Nu am numai trafurile de la Hamm, mai am 3 perechi la bobinat(cele de la INDEL) dar sunt un pic mai mici la sectiune.Tocmai lucrez la 2 mega trafuri pt GM70......pot oferii relatii pe MP. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Tocmai lucrez la 2 mega trafuri pt GM70......pot oferii relatii pe MP.De ce nu si aici pe forum? Vasile un PP cu GM70 ar fi o premiera in Romania. Puterea cred ca ar multumi pe oricine care asculta muzica acasa. Link spre comentariu
hbi Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 E 25 Double core GO 32 cm + sec litz wire? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Litz wire in banda audio ?E ultima moda audiofila ?Daca nu este izolat cu bumbac nu e bine . Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 In poza nu sunt GM70. GM70 nu are anodul in varful balonului. Miezurile (par a fi rusesti) sunt faine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Trafurile SE construite de mine au Ra=10k; Rc=246ohm/primar;L=174H/primar(masurat cu testerul), intrefier 0,15mm;S=40cm2 pe dublu C-core GO tola de 0,18mm M6;primar cu fir 0,355/secundar realizat cu fir tip litz 130x0,1........ maine incep probele. Link spre comentariu
gg101 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 ...L=174H/primar(masurat cu testerul),...Wow ... . Le-ati masurat la frecventa de 50 Hz ??? Dar la 1000 Hz sau 10.000Hz ce inductanta masurati ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 ...L=174H/primar(masurat cu testerul),...Wow ... . Le-ati masurat la frecventa de 50 Hz ??? Dar la 1000 Hz sau 10.000Hz ce inductanta masurati ?Nu am idee la ce frecventa lucraza testerul(honeytek a623)...!!!!!Oricum pe joi fac testele pe viu ....adica legat la un amp cu gm70. Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 ...L=174H/primar(masurat cu testerul),...Wow ... . Le-ati masurat la frecventa de 50 Hz ??? Dar la 1000 Hz sau 10.000Hz ce inductanta masurati ?Importanta e valoarea inductantei acolo jos, la 50Hz! La 1000Hz, poate satisface si mult mai putin! Pentru a realiza o inductanta mare, fie marim nr. de spire, fie marim fierul. Marirea nr. de spire va crea greutati in raspunsul la frecvente ridcate, chiar si la cele din jurul lui 10KHz; asa ca marirea fierului e salutara. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Primar =4200 spire /5 sectiuni serie ; Secundar=120 spire/ 4 sectiuni serie............................................Raport transformare 1/35,1, ce rezulta in urma testului .....prin aplicarea unei tensuni CA in primar si ce rezulta in infasurarea secundara. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Primar =4200 spire /5 sectiuni serie ; Secundar=120 spire/ 4 sectiuni serie............................................Raport transformare 1/35,1, ce rezulta in urma testului .....prin aplicarea unei tensuni CA in primar si ce rezulta in infasurarea secundara.Asa da, un adevarat transformator iar inductanta este mare datorata acestui miez dublu C, va fi ceva pe cinsteCred ca din graba ai scris ca infasurarea secundara are sectiunile serie ,ele sint paralel, corect ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Nu este nici o greseala Marius.....fiecare strat de secundar are 30 spire ....firul litz are cca 2mm diametru .curentul furnizat de acest tor e suficient avind in vedere 130 fire de 0,1mm in paralel !!! eu am estimat cca 2,6A per total. Secundarul este realizat fara intrerupere.......bobinatori cu experienta stiu ce vreau sa spun.Capacitatea intre primar si secundar:1,7nF personal mi se pare excelenta valoarea avind in vedere numarul de spire si dimensiunile in joc.Voi relua testele dupa impregnare.......si uscare ,chiar sunt curios daca vor fi valori usor diferite !!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Nu este nici o greseala .....fiecare strat de secundar are 30 spire ....firul litz are cca 2mm diametru .curentul furnizat de acest tor e suficient avind in vedere 130 fire de 0,1mm in paralel !!! eu am estimat cca 2,6A per total. Secundarul este realizat fara intrerupere.......bobinatori cu experienta stiu ce vreau sa spun.Capacitatea intre primar si secundar:1,7nF personal mi se pare excelenta valoarea avind in vedere numarul de spire si dimensiunile in joc.Am inteles acum, a fost o neintelegere. Interesanta adoptarea metodei de bobinare a secundarului cu litza, banuiesc ca acest conductor se muleaza foarte bine in spatiul alocat secundarului dar este vorba de fir de 0,1mm CuEm sau fir neizolat ?Capacitatea P/S este excelenta, mai mult ca sigur ca la 20Khz caderea va fi mai mica de -1dB la fel si sub 10Hz, felicitari Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Fir..litz. ..emailat. .si. .per. totale. .isolare. cu Meylar Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 28, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Fir..litz. ..emailat. .si. .per. totale. .isolare. cu MeylarAi baut ceva asta seara ? icon_jook Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum