Jamaicanu Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 Dupa cum spuneam am un vumetru stereo luat de pe un deck kenood, si a-s vrea sa il montez pe un amplificator. Problema este ca nu stiu cum sa il montez deoarece am incercat si l-am pus pe un radio si cand dau volumul la maxim imi stau toate ledurile aprinse, iar daca dau volumul mai incet incep sa bata cum trebuie (ma intelegeti voi). Ma intereseaza unde se monteaza vumetrul la intrarea amplific sau la iesire si ce trebuie sa fac sa nu imi mai stea toate ledurile aprinse atunci cand dau volumul la maxim. Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 pui un potentiometru stereo de 100k la intrarea VU-metrului (inainte sa conectezi semnalul la VU-metru). PS: daca nu stii cum se monteaza, sa spui ... Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 ar trebui legat la intrarea de la amplificator....si mai punei o rezistentza sa nu intre semnal mare ca atunci ca e la maxim amplificatorul sa iti stea toate ledurile aprinse....Edit Later : sau dupa cum a zis stefanev....mia luato inainte :P Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2006 pui un potentiometru stereo de 100k la intrarea VU-metrului (inainte sa conectezi semnalul la VU-metru). PS: daca nu stii cum se monteaza, sa spui ...Pai vumetrul pe langa alimentare mai are 3 fire masa si canalele. Mai stiu ca si potentiometrul de 100k are 3 picioruse dar nu stiu cum sa il montez. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Pai vumetrul pe langa alimentare mai are 3 fire masa si canalele. Mai stiu ca si potentiometrul de 100k are 3 picioruse dar nu stiu cum sa il montez.pai iei un potentiometru` stereo ...si o sa ai 6 pini :smt003 Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Mersi gata m-am prins de care potentiometru era vorba, eu credeam ca sunt potentiometrele alea mici de le reglezi cu surubelnita Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 poti pune si din acelea, dar o sa iti trebuiasca 2 si sa le reglezi individual, dar te complici.... mai degraba un potentiometru stereo ... Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Am inteles, multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum