pelosul Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 o problema o are acest Hard Disk de 160 gb,l-am formatat cu KILL DISK si,surpriza,nu s-a sters nimic.Avea Windows-ul instalat ,am incercat sa sterg fisierele pe rind,dar la fiecare restartare apareau ca si cum nu le-am sters.Provocarea e mare,nu stiu cum sa mai inteleg situatia asta.Orice solutie e binevenita. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 problema asta o am eu cu 2 carduri de memorie .....nici eu nu inteleg care e treaba dar e foarte ciudata credeamc a e o problema tipic pentru memorii flash dar se pare ca apare si la hdd aceste smptome Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 o problema o are acest Hard Disk de 160 gb,l-am formatat cu KILL DISK si,surpriza,nu s-a sters nimic.Avea Windows-ul instalat ,am incercat sa sterg fisierele pe rind,dar la fiecare restartare apareau ca si cum nu le-am sters.Provocarea e mare,nu stiu cum sa mai inteleg situatia asta.Orice solutie e binevenita. Mai concret sau mai explicit ce doriti dvs. sa stergeti toate informatiile de pe hard sau sa il formatati ????????? Cel mai simplu se ia hardul si se monteaza pe alt pc care are deja sistem de operare instalat pe alt hard si se face co softul low level format (HDD Low Level Format Tool ) o formatare si la revedere ! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 e acelasi lucru doar ca nu se poate defapt el se formateaza sau se sterge dar dupa restart fisierele reapar pe hdd probabil e un virus ceva din moment ce si eu am aceasi problema cu cardul micro sd Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 e acelasi lucru doar ca nu se poate defapt el se formateaza sau se sterge dar dupa restart fisierele reapar pe hdd probabil e un virus ceva din moment ce si eu am aceasi problema cu cardul micro sd asta nu are nici o legatura cu hardul , pe carduri si stikuri reapar diverse fisiere datorita unor virusi special conceputi doar pt. acestea care nu au nici un efect asupra hardurilor cele 2 functioneaza in moduri diferite atat pe partea de harware cat si pe partea software ! Link spre comentariu
pelosul Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Am incercat o scanare cu AVG ,virusi nu a gasit nimic.Problema asta ramine un mister neelucidat,din pacate. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Instaleaza un linux, recomand ceva ubuntu daca esti incepator, si la instalare dai sa foloseasca tot hdd-ul. Apoi (dupa ce boot-ezi in linux sa te convingi ca totul este in regula) reinstalezi windoaza.Nu exista sa mai raman bit de informatie veche pe acolo..... Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 had ca ai idee despre ce e vorba imi poti spute te rog daca si cum pot proceda sa readuc la viata 2 carduri micro sd care reapare fisierele pe ele Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Cardurile microsd nu prea am reusit sa le readuc la viata, cred ca odata moarte cam asa raman....Banuiesc ca memoria are defectiuni fizice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum