Mays Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Va salut as vrea o schema pentru Buntz ctv1468Multumesc Link spre comentariu
santamihai Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 http://elektrotanya.com/buntz_ctv1468_t ... nload.html Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 http://elektrotanya.com/buntz_ctv1468_tda9341psn3a.e2p/download.htmlAsta-i dump-ul memoriei !!!Niste detalii despre componente ? Link spre comentariu
santamihai Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Imi cer scuze , vedeti daca se potriveste aceasta : China chassis YH2166C_TDA9351-1911A_LA78040A_AN7522N_schematic diagram.pdf Link spre comentariu
Mays Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Se potriveste perfect cu sasiul meu, o sa mai revin dupa ce schimb tot ce e defect prin sursa sau mai bine zis explodat termistorul bd nici nu se mai intelege ce-a vrut sa fie 2sc3807 nu mai are decat pinii, vreo 8 rezistente negre 3 ceramici crapati interesant e ca diodele din primar sunt ok la masurare si in secundar totul pare ok, o sa incerc sa fac sursa sa vad daca e ceva si in secundar si daca mai merita facut. Tv ul e al unei cunostiinte care l-a desfacut sa-l curete de praf si a uitat o agrafa in zona primarului cand l-a bagat in priza o mica pocnitura l-a desfacut iar si a vazut agrafa si fuzibila arsa in locul careia a pus o sarma l-a bagat in priza si mai multe pocnituri Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Va salut,Am pe bancul de lucru acest model de tv, Buntz CTV 1468 echipat cu multifuctionalul TDA9341PS/N3/A/1999 si LA78040 in BV, defectul este unul ciudat, cel putin pentru mine care nu m-am mai confruntat cu el, dungi verticale, de sus pana josul ecranului, de culoare rosie, albastra, verde in partea stanga si la fel si in partea dreapta culoare rosie, albastra, verde toate dungile sunt echidistante si sunt sub forma de parabola pe fond gri, cam asa arata ((())), lipsa OSD.Cu toate ca nu e un defect de demagnetizare, am verificat PTC-ul si bobina de demagnetizare, ambele sunt bune, SCREEN-ul de pe trafo linii isi face treaba. Am schimbat BV-ul si memoria dar aceeiasi manifestare.Sonor este, schimba programele.Va multumes anticipat. Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Bobina deflexie e buna?Ati verificat si pe alt tub?Si mie mi se pare un defect ciudat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Nu am verificat bobina de deflexie inca, nici alt tub de 14" nu am. Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 si filtrajul de pe +200v face ceva de genul asta Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Toti conzi electrolitici sunt schimbati cu conzi cu esr foarte mic si 105grade.Va atasez si cateva poze, scuze de calitatea lor. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Aceasta imagine o aveti in conditiile in care ati marit screen-ul ...da?? daca da, incercati sa micsorati screen-ul (cat sa se vada foarte putin imaginea) si deconectati unul din firele care alimenteaza bobina de deflexie verticala...eu banuiesc ca baleiajul vertical nu functioneaza...si ar trebui sa se auda asta(de fapt sa nu se auda zgomotul specific de BV) Daca dupa deconectarea firului aveti aceiasi imagine ...bv-ul este defect! Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 schimba cadrele la78040 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Imaginea ramane aceeiasi chiar daca modific screen-ul dar se modifica ca si intensitate.BV-ul l-am schimbat dar cei drept e din recuperari. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 pune unul nou si vezi daca se alimteaza. defectul ala il mai face si cand ii lipseste una dintre tensiunile de alimentare Link spre comentariu
elmar Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 eu cred ca bv-ul nu functioneaza ...si dunga care de obicei ar trebui sa fie la mijloc ...e sus ! in afara ecranului !aveti grija ca puteti crapa tubul cinescop!e posibil ca integratul sa fie defect ...daca ati verificat tot din exterior (piese,tensiuni....) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum