Jamaicanu Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 Ma intereseaza daca a mai avut cineva problema asta?Placa de sunet care este integrata imi joaca niste feste adica tot timpul se aude un fasait, un harait in boxe. Specific nu este de la boxe nimic deoarece am incercat mai multe perechi. Ma intereseaza daca problema a-r fi de la driver desi driverul l-am instalat de pe cd-ul placii de baza? Link spre comentariu
Vizitator Timofte Silviu Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 Ma intereseaza daca a mai avut cineva problema asta?Placa de sunet care este integrata imi joaca niste feste adica tot timpul se aude un fasait, un harait in boxe. Specific nu este de la boxe nimic deoarece am incercat mai multe perechi. Ma intereseaza daca problema a-r fi de la driver desi driverul l-am instalat de pe cd-ul placii de baza?Nu tot mereu ce este pe cd-ul care vine cu placa este si bun, cauta un driver nou de pe net si vezi daca mai ai aceasi problema Link spre comentariu
Vizitator freshair Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Cred ca aceasta e problema standart la aceasta placa de baza(8 din 10) Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 aceeasi problema o am si eu cu placa de sunet onboard...placa de baza o am asus a7v880.....cred ca problema asta este intalnita la cam toate placile de sunet onboard....mie de ex mi se aude un harait cand misc mous-ul...am incercat mai multe tipuri de mous-uri si au aceeasi problema...singura rezolvare e sa iti iei o placa de sunet...eu nu o mai folosesc pe cea onboard si nu mai am problema Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Pai aceeasi problema o am si eu. Cand misc mouseul se aude un harait. Mentionez ca haritul acela se aude si cand intru de pe o partitie pe alta, dintr-un folder in altul, cand ii dau back si forward.Extasy 2525 tu ai incercat sa instalezi alte drivere mai noi?Eu a-s fi instalat drivere mai noi la mine dar momentan nu am carcasa la calculator si nu am avut cum.Ma interesa daca ai instalat drivere mai noi daca se mai auzea haraitul. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 si eu am avut problema asta cand miscam mouseul sau copiam ceva de pe o partitie pe alta auzeam in boxe un harait enervant ....... m-am jucat cu placa audio putin cu alte drivere si acum de la un timp nu o mai aud poate am surzit eu incearca sa iei mai multe drivere sa le schimbi intre ele poate scapi de sunetul ala enervant http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false aaaa si am uitat ceva eu intre timp mi-am schimbat statia folosesc una fara corector de ton si fara preamplif ....... Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Ieri am fost la magazinul de unde mi-am luat placa de baza si mi-au incercat-o si baietii de la sevice. Eu am fost la ei cu placa de baza, procesorul, ramu, video si hardu. Practic ei au pus sursa si gata calculatoru :smt003 . Le-am explicat eu care era problem iar apoi au aprins calculatorul. Spre surprinderea mea nu s-a mai auzit acel harait enervant orice i-ai fi facut eu. Au inceput sa rada de mine si imi spuneau sa le demonstrez ca se aude haraitu ala. Ulterior mi-au spus ca singura problema ar fi de la sursa respectiv de la condensatorii din ea. Pana sa ma duc la ei am incercat 2 surse una de 450w care era a mea si alta de 400w a unui prieten, si haraitul ala se auzea. E de cand m-am dus la ei, au pus o sursa de 400w delux si nu se mai auzea nimic.Nu inteleg o chestie, sursa mea de 450w era noua o aveam de 1 luna si totusi sa imi fi facut probleme ? Si mai ciudat ca imi facea aceeiasi problema si cu o alta sursa ce e drept a 2 sursa era mai veche avea vre-o 2 ani. Credeti ca e posibil sa fi fost de vina cele 2 surse pe care le-am incercat eu, in comparatie cu cea a baietilor de la service ? Link spre comentariu
Elef Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 In sursele mai calumea se acorda mai multa atentie filtrarii tensiunilor. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Pai aceeasi problema o am si eu. Cand misc mouseul se aude un harait. Mentionez ca haritul acela se aude si cand intru de pe o partitie pe alta, dintr-un folder in altul, cand ii dau back si forward. Extasy 2525 tu ai incercat sa instalezi alte drivere mai noi? Eu a-s fi instalat drivere mai noi la mine dar momentan nu am carcasa la calculator si nu am avut cum. Ma interesa daca ai instalat drivere mai noi daca se mai auzea haraitul. şi ce treabă au driverele cu faptul că ai sau n-ai carcasă la calculator??? :rolleyes: de fapt, ce treabă au driverele cu carcasa calculatorului??? :smt005 Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Am si eu problema asta cu aceeasi placa dar si cu altele. E pur si simplu cablul soarecelui care trece prea aproape de boxela active. Nu e nimic grav se rezolva prin mutarea lui. E doar o microfonie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum