Vizitator brato93 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 In primul rand, salutare tuturor!Incerc sa aflu care sunt pasii necesari crearii unui dispozitiv care:1. Este conectat prin cablu la un cantar electronic2. Preia informatia afisata pe cantarul electronic3. Este conectat la reteaua wireless, care la randul ei este conectata la internet4. Prin apasarea unui buton, transmite informatia preluata catre calculator/internet etc.Cine poate crea o schema pentru un astfel de dispozitiv, ce tehnici/tehnologii implica sau cui trebuie sa ma adresez pentru a crea schema?Orice informatie/idee este bine venita.Va multumesc! Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 1-2. Ce interfata / protocol de comunicare stie cantarul?3-4. Se poate realiza foarte usor cu orice placa de dezvoltare cu linux pe ea (RPi, beaglebone, panda, olinuxino, etc... ) Link spre comentariu
Vizitator brato93 Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 1-2. Ce interfata / protocol de comunicare stie cantarul?3-4. Se poate realiza foarte usor cu orice placa de dezvoltare cu linux pe ea (RPi, beaglebone, panda, olinuxino, etc... )Nu are nicio interfata... vreau sa preiau informatia care este transmisa la afisajul acestuia. Se pare ca trebuie si o interfata in acest dispozitiv. Caut o persoana care poata face acest lucru/dispozitiv. Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Ce model de cantar e? Link spre comentariu
Vizitator brato93 Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Ce model de cantar e?Sa zicem http://www.altex.ro/cantar-de-persoane- ... 0kg-sticlaInca nu am ales un model anume, acesta fiind un proiect in faza de informare. Se poate face o adaptare rapida de la un model la altul, banuiesc...Alegerea unui model de cantar va fi in functie de pret, calitate, producator si posibilitatea producatorului de a face un produs custom... sau design-ul produsului sa imi permita atasarea eleganta si cu usurinta a acestui dispozitiv.Lipsa de cunostinte in acest domeniu nu imi permite inca sa imi creez o imagine de ansamblu a celor necesare. Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Sunt cantare care au interfata seriala si alea ar fi usor de adaptat la o placa cu wireless.Altfel, daca e display 7 segmente s-ar putea face relativ usor citirea cantarului. Dar daca e un display LCD, eventual unul mai exotic, e spre aproape imposibil. Atunci e mai usor de facut cantarul de la zero. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum