Vizitator constantinoiu Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 amplificatorul este thomson 35w 8ohm .boxele le am pe 6 ohm.Daca dau volumul mai mult de jumatate mi se ard setekurile ,mentionez setkurile nu mai sunt originale leam skimbat de doua ori pana acum .Nu stiu de ce mi se ard, eu cred ca de la boxe ca nu au aceiasi impendanta sau stk-urile nu mai sunt originale si pocnesc cand te lumea mai draga .ma gndeam sa iau kit amplificator 2x500 de la maviron,dar nu stiu cat scoate real .Daca ar da randament mai mare decat cu stk ma gadeam sa pastrez decat carcasa si traful si sa bag kitul in locul stekaurilor . Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Fix asa sa faci , sa montezi kitul Mivarom de 2x500 in locul STK-urilor , o sa bubuie muzica la 2x500W ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Fix asa sa faci , sa montezi kitul Mivarom de 2x500 in locul STK-urilor , o sa bubuie muzica la 2x500W ! Stk-urile acestea se gasesc in amplificatoarele Akai AM-U 02 si 03. Daca cineva dezmembreaza si este dispus sa vi le vanda, aveti garantia ca sunt de calitate. Sau variante.Toate bune! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Fix asa sa faci , sa montezi kitul Mivarom de 2x500 in locul STK-urilor , o sa bubuie muzica la 2x500W !Ar fi o ,,problema '' >> nu are boxe de minimum 500 de watti !! Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Înainte de asta, învață să te exprimi românește.După aceea cum să te adresezi respectuos.Folosește „Bună ziua, vă rog, mulțumesc...” Link spre comentariu
gigiones Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 inlocuieste boxele cu unele pe 8 ohmi, pentru ca in actuala configuratie se vor arde stk-urile in permanenta, chiar daca pui originale sau neoriginale Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 inlocuieste boxele cu unele pe 8 ohmi, pentru ca in actuala configuratie se vor arde stk-urile in permanenta, chiar daca pui originale sau neoriginaleEu cred ca este muuuuuult mai costisitor financiar sa inlocuiasca boxele cu unele de 8 Ohmi, decat sa cumpere 2 STK-uri originale. Ce spui, te rog? Link spre comentariu
gigiones Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 eu zic bine, cred !Omul zice ca a schimbat de 2 ori pana acum stk-urile...1 stk este cam x lei, ne poate spune cat a cheltuit pana acum si dupa aceea putem continua discutia ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 eu zic bine, cred !Omul zice ca a schimbat de 2 ori pana acum stk-urile...1 stk este cam x lei, ne poate spune cat a cheltuit pana acum si dupa aceea putem continua discutia !Eu am in "dotare" si un AM-U 03. Are 2 stk 0039 in cozi. Am mers la greu pe 4 ohmi si nu s-a intamplat absolut nimic rau. E drept ca se incingeau mai mult ca pe 8 ohmi. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Nu mai insista, protecţiile la Akai sînt mai lejere şi nu scapă STK-urile.Legat de făcăturile din comerţ, e normal să nu reziste. STK-urile astea se pot înlocui foarte uşor cu trz Darlington. Link spre comentariu
Mircel Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 STK-urile astea se pot înlocui foarte uşor cu trz Darlington.Vezi aici: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1248713.html Link spre comentariu
zal Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Nu trebuie ca monajul să fie identic cu schema internă, doar funcţional. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 STK-urile astea se pot înlocui foarte uşor cu trz Darlington.Ti-ai gasit ! Omul a spus ca nu se pricepe ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Se vede, altfel nu ar crede că scoate o putere mai mare cu aceeaşi alimentare ca a STK-urilor din ampliful original, i-am mai zis asta şi în alt topic. Link spre comentariu
adydep Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Aici avem un STK0039 original : Aici avem un STK0039 -"clona chinezeasca" : Cine are probleme cu acest integrat,il poate repara asa cum am procedat eu mai jos: tranzistorul smd-npn incercuit cu rosu,avea emitorul intrerupt.Afost inlocuit cu 2N5551 Cine doreste poate realiza in totalitate STK0039 cu tranzistoare dupa cum arat in poza urmatoare: In poze a fost prezentat un STK0039 decapsulat tip clona chinezeasca cu smd-uri.Originalul are rezistentele realizate in tehnica straturilor groase. Editat August 17, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum