Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Timer 12 ore/ 21 zile pentru construirea unui incubator

pop_ady44

Postări Recomandate

@marian_ariciuccine a facut ,si face timerul are si schema si la tot desenat .asta fara sa supar pe careva .(bercioiu )el a facut timerul si tot el a si desenat tavita de apa oare ce suprafata ar cam trebui sa aibe?incinta este un frigider artic de gaesti model mic cred ca 1 metru inaltime daca trebuie il masor si determin volumul exact

Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc

daca e Geormar, iese meserie! :da deci nu are rost sa ma mai implic...

pai daca e frigider, sigur trebuie sa-i faci aerisire....automat va implica si incalzire...

suprafata tavitei pentru umiditate: cred ca ar trebui cat o farfurie normala...dar fa un experiment in ''gol''; nu ai vreun termometru mai sofisticat care sa masoare si umiditatea?

Link spre comentariu

as fi interesart de un hidrometru ca sa masor umiditatea aerului pentru ca am vazut la cineva ca i cam transpira pereti cea ce nu este voie sa apara acel efect de roua el foloseste un evaporator ce mi-la recomandat si mie cineva

Link spre comentariu

Felicitari pentru munca depusa. :aplauze Cuplajul il poti realiza din doua bucati de cauciuc, o bucata prinsa de axu motorului, una prinsa de axul care intoarce sertarele si cauciucurile prinse intre ele cu 2-4 suruburi..ceva gen ca la dacie la cuplajul acela elestic de la volan.Spor la munca in continuare si asteptam poze cu viitori pui... :da

Link spre comentariu

Nu conteaza ca merge incet, important este sa apuce sa faca cursa in 21 de zile :dans: Glumesc, desigur. Lasa-l pe asta ca asta nu are moarte. Ma gandesc totusi, cand faci probe, sa cronometrezi o cursa complecta de sus jos, sa mai adaug un timer in soft, daca se intampla ceva cu unul din senzori, sa-ti opreasca timerul motorul.

Link spre comentariu

eu am rezolvat foarte simplu problema de intoarcere a oualelor cu un simplu bistabil,bineanteles cu conzi de ordinul miilor de micro.apropo de etapele de intoarcere trebuiesc mai mult de doua pe zi...4.5.6.ce parca gaina are program.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări