Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Timer 12 ore/ 21 zile pentru construirea unui incubator

pop_ady44

Postări Recomandate

va salut am nevoie de un proiect cu pic sau atmega (prefer pic )care sa faca urmatoarele timp de 21 zile sa numere orele trecute,dupa 48 ore sa inceapa din 12 in 12 ore sa cupleze un releu, care va sta cuplat 10-20 secunde cata vreme un motoras va face o cursa a unuor rame sus josin ziua a 19 sa opreasca cuplarea releului si la 21 zile sa cupleze un buzer /sau un bec va fi o automatizare la un incubator de oua Va Multumesc Anticipat

Link spre comentariu

Ai nevoie de proiect ca si DIY (pentru facultate) sau cineva sa faca tot sistemul de comanda, adica sa cumpere piese, sa le lipeasca si sa faca si softul pentru microcontroler ?

Link spre comentariu

nu este pentru facultate am un incubator si vreau sa-l automatizez sa nu tot trebuiasca in fiecare zi sa merg de 2 ori sa intorc ouale nu imi trebuie decat un proiect fizic o sa-l realizez eu

Link spre comentariu

BunaAi uitat ceva,mai ai nevoie de un senzor pentru apa.Scapi de grija ei.Un simplu buzer care semnalizeaza lipsa apeipentru a nu verifica zi de zi.O singura zi fara apa scade deja "productia" de pui.Spor tuturorAlex

Link spre comentariu

ca sa nu mai deschidem alt topic as vrea sa mai pun cate o intrebare la mai multe nelamuriri dupa cum urmeaza 1-cum as putea sa asigur umiditatea relativa a aerului in incinta incubatorului ?ar cam trebui sa fie undeva la 52-53 %daca stiti ceva metoda de calcul al evaporari din tavita spuneti ce date aveti nevoie sa calculati 2 -cum as putea evitarea acumulari de sulf si bioxid in incinta ?(sa evit moartea puilor in ou)deocamdata astea ar fi nelamuririle cei care sunt carcotas sunt rugati sa se abtina a scrie de dragu postari Va MULTUMESC

Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc

@moderatori: ar fi bine sa schimbati titlul topicului.

@pop_ady44, cine face cablajul, are schema? m-as oferi sa desenez eu in Sprint Layout si pe urma sa-l execut fizic...dar nu am vazut nici un fel de schema...

in privinta umiditatii, cred ca 50-55% se asigura din simpla prezenta a unei tavite cu apa care sa se evapore la temperatura interioara, fara nici un fel de incalzire. dar ai cum sa lasi o tavita cu apa in interior?

evitarea acumularilor de gaze r-ar elimina printr-o aerisire corespunzatoare...parerea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări