Vizitator high_4_free Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 Vreau sa-mi fac pentru masina o incinta in care sa pun doua difuzoare DYG 811(cumparate de la Kon) si am un casetofon blaupunkt cu 4x45.Ma intereseaza o schita pentru incinta si tot ce inseamna ea.Experienta in domeniu n-am deci orice informatie e binevenita.Vreau sa stiu si daca ar trebui sa pun si tweetere pe ea si daca pot sa pun un difuzor pe 2 iesiri din casetofon(va rog sa nu radeti).Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 lasa chinezariile alea de rahat si mai stange ceva lei si ia-ti ceva ca lumea Link spre comentariu
Vizitator high_4_free Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 lasa chinezariile alea de rahat si mai stange ceva lei si ia-ti ceva ca lumeaImi poti da te rog un exemplu ca sa-mi fac o idee? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 http://www.visaton.com sau chiar SAL sunt mai bune Link spre comentariu
Vizitator high_4_free Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 deci nu vrea nimeni sa ma ajute? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum