Vizitator clncatalin Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Dedic acest topic marelui artist Tudor Gheorghe cu dorinta de a face cunoscuta si cat mai accesibila opera domniei sale tuturor celor interesati de cultura, de educatie, de istorie, celor dornici a-si redobandi sau reafirma demnitatea si mandria de a fi roman. Petrecere cu taraf http://www.youtube.com/watch?v=C0kaCLxV8Vk Link spre comentariu
Vizitator clncatalin Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Interviu Tudor Gheorghe la Money Channel http://www.youtube.com/watch?v=astKF5dxLOY Link spre comentariu
zal Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Un artist multilateral. Mi-a plăcut de cînd auzeam prima oară melodiile lui la radio. Mai ales cele acompaniate la cobză, de inspiraţie populară....................E şi o întîmplare haioasă, în jurul lui 1980 la Revelionul Tineretului de la Pavilion, pe la 4-5 dimineaţa cînd erau mulţi adormiţi, ameţiţi, unii pe sub mese şi muzica se auzea în surdină, sunetistul a băgat cu volumul la maxim melodia cu ''Muică! Sîntem neam de piatră...''. Cică au sărit oamenii de pe scaune, unii au căzut, alţii s-au ridicat cu mesele în cap, a fost comedie mare. Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Tudor Gheorghe.Un artist roman de mare valoare!Pacat ca noi romanii, ne uitam valorile! Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Cat timp are parte intotdeauna de spectacole cu sali pline nu vad de ce l-am considera uitat . Link spre comentariu
zal Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Cred că mai corect e ''public de nişă'', căci partea cu patriotismul e tabu după '89, iar puştanii de acum nici nu ştiu ce-i ăla. Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 De nişa sau nu, mai arata-mi un artist popular care sa faca (de unul singur) spectacole cu casa inchisa . Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Daca intelegem, prin "tabu", ceva de care se poate "folosi" doar o mica parte a populatiei, sunt de acord cu @zal, doar politicienii pot fi "patrioti", mai ales inainte de alegeri.Daca eu , roman de rand, imi pun o bentita tricolora pe frunte, probabil o sa fiu considerat "hippyot", "legionar","comunist", etc.(am uitat, "mason" ).Cred ca cei mai mari patrioti fac ceva pentru tara lor nu se lauda la fiecare 1 Decembrie ca "au facut". Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Desi nu fac parte din "publicul de nişa" , din cand in cand ascult cu placere cate o piesa de-a lui Tudor Gheorge ; si n-are absolut nicio legatura cu patriotismul . Pur si simplu e un artist pe care il apreciez si pe care imi place sa-l ascult . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum