Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tudor Gheorghe - constiinta neamului romanesc

Vizitator clncatalin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

3

• zal

2

• valangjed

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Un artist multilateral. Mi-a plăcut de cînd auzeam prima oară melodiile lui la radio. Mai ales cele acompaniate la cobză, de inspiraţie populară....................E şi o întîmplare haioasă, în jurul lui 1980 la Revelionul Tineretului de la Pavilion, pe la 4-5 dimineaţa cînd erau mulţi adormiţi, ameţiţi, unii pe sub mese şi muzica se auzea în surdină, sunetistul a băgat cu volumul la maxim melodia cu ''Muică! Sîntem neam de piatră...''. Cică au sărit oamenii de pe scaune, unii au căzut, alţii s-au ridicat cu mesele în cap, a fost comedie mare. :rade:

Link spre comentariu

Daca intelegem, prin "tabu", ceva de care se poate "folosi" doar o mica parte a populatiei, sunt de acord cu @zal, doar politicienii pot fi "patrioti", mai ales inainte de alegeri.Daca eu , roman de rand, imi pun o bentita tricolora pe frunte, probabil o sa fiu considerat "hippyot", "legionar","comunist", etc.(am uitat, "mason" :da ).Cred ca cei mai mari patrioti fac ceva pentru tara lor nu se lauda la fiecare 1 Decembrie ca "au facut".

Link spre comentariu

Desi nu fac parte din "publicul de nişa" , din cand in cand ascult cu placere cate o piesa de-a lui Tudor Gheorge ; si n-are absolut nicio legatura cu patriotismul . Pur si simplu e un artist pe care il apreciez si pe care imi place sa-l ascult .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări