Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe de podea pentru amplificator JVC

Vizitator C_Ionut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

9

• Luca

6

• hpavictor

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aici nu vorbim de pret, ci ce conditia in care se prezinta incintele. Incintele trebuie sa fie in stare "mint condition", fara lovituri, rupturi, zgarieturi. Cu plasele intacte, fara traductoare schimbate, fara componente inlocuite, etc. Incintele trebuie sa fie neatinse, in stare perfecta de functionare.

Aceste incinte se vor cumpara pentru sufletul tau, nu pentru balamuc. Daca toate cele de mai sus sunt indeplinite, go for it! Banii vin si pleaca... lucrurile de suflet raman.

Daca sunt alea de pe okz, cu specificatia stare perfecta, si chiar asa e, IA-LEEEE... nu ma provoca, ca maine nu le mai gasesti! Fa si o mica negociere...

Link spre comentariu

După 35 de ani te poţi aştepta la mici probleme de aspect sau funcţionale. Difurile de joase au suspensie de cauciuc văd în toate pozele de pe net, întrebarea e: cauciuc mai spongios sau plin? Cele spongioase se mai întăresc cu timpul.Eu nu aş da mai mult de 1000 lei pe ele, din considerentele de mai sus, asta e părerea mea.

Link spre comentariu
Vizitator C_Ionut

LE-AM LUAT ! Nomikos mi-a plăcut pledoaria cu boxe pt suflet. Am mai negociat un pic, in vreo 2 zile îmi ajung şi am să postez un filmuleţ şi nişte fotografii cu ceva impresii. Vă mulţumesc mult încă odată pt amabilitatea de care aţi dat dovadă!

Link spre comentariu
Vizitator C_Ionut

Ziua bună! Am primit boxele, le-am pus în funcţiune, sunt în extaz !!! :101 Am redat muzică de pe casete originale (Viţa de Vie şi Alexandru Andrieş ) de pe un deck Pioneer CT 506 amplificat cu JVC A-S7. Impresii: basul se aude „altfel” faţă de ce eram eu obişnuit (ascult muzică de pe un sistem SONY cu subwoofer separat). Este cumva mai „moale” şi mai “discret”, nu la fel de agresiv ca basul redat de pe muzica digitală. Şocul pozitiv a fost pe muzica lui Andrieş unde instrumentele (pian chitară) şi vocea păreau ca umplu camera! Încă un paradox, deşi dat la un volum măricel (50% volumul din amplificator) mă intelegeam foarte bine cu oamenii din cameră care erau îngrijoraţi să nu spargă vre-un vecin uşa! Pot să dau vol la maxim 70 % după care încep distorsiunile.Nivelul ăsta de volum este arhisuficient pt cum vreau eu să ascult muzica.Vânzătorul a fost foarte serios şi recunosc că am avut şi o doză destul de mare de noroc şi în a le găsi cât şi în finalizarea tranzacţiei. Am ataşat câteva fotografii să vedeţi cum arată. Carcasele sunt însă uşor afectate de trecerea timpului, mai o zgârietură, urme uşoare de uzură dar zic eu că sunt inevitabile. Sunt foarte mulţumit de cum se aud şi de cum arată şi ţin să vă mulţumesc încă odată pentru sfaturi. După ce îmi vând un rinichi o să-mi achiziţionez un pick-up, turbez de curiozitate de cum se v-a auzi un vinil cu muzică clasică pe boxele astea!În continuare un sfat: cum întreţin difuzoarele ? Se subânţelege că nu dau în ele în nesimţire cu volumul la maxim! Există substanţe speciale pentru curăţat membranele?

post-83140-139829754666_thumb.jpg

post-83140-139829754676_thumb.jpg

post-83140-139829754687_thumb.jpg

post-83140-139829754698_thumb.jpg

post-83140-139829754712_thumb.jpg

Link spre comentariu

În continuare un sfat: cum întreţin difuzoarele ?

Nu necesita intretinere difuzoarele. Trebuie doar sa le feresti de umenzeala, expunerea directa la soare si eventual cu o periuta foarte moale indepartezi praful.
Link spre comentariu
Vizitator C_Ionut

Nomikos pick-up-ul arată absolut demenţial, nu mai zic de preţ! Să-l foloseşti cu plăcere iar dacă ţi se mai iveşte vreo oportunitate asemănătoare ca preţ şi calitate sunt direct interesat, fac o cinste monstruoasă !Întrebare pentru moderator: este cu bai dacă continuăm in acest topic discuţia despre ce pick-up s-ar potrivi la boxele mele şi cateva discuţii de ordin general despre aceste aparate, sau trebuie deschis un topic nou?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări