hpavictor Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 ECL86/PCL86 ( SE si PP ) referință sch Revox6S19 ( SE ) 211 , 845 , GU29 ( SE si PP ) , 6R3 ( priboi ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Muzicalitatea unui tub este o aberatie, de ce ar trebui o lampa sa fie tonala ? ea este o constructie tehnica ce respecta sau nu niste standarde clare in interiorul carora functioneaza corect sau nu, punct, daca totul este in regula, proiectarea unui amplificator se face respectind tehnica specifica fara ingrediente exotice asa ca functionarea tubului plasat corect in punctul optim este de fapt o conditie si atit,alte pareri ?cu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 "Muzicalitatea" unui tub este o aberatie ,ce percepem noi auditiv este un lant acustic format din sursa muzicala,amplificator incinte,acum sa le luam pe fiecare in parte1 sursa defectuoasa de ex mp3 ,distruge sunetul chiar daca dupa sursa avem amp si incinte foarte bune.2 amp cu tubul X ca final/finale,aici sunt multe variabile,topologie schema,trafuri de iesire,etc3 incinte,sunt cam cele mai mari "perturbratoare de sunet"concluzia e ca nu se poate face un top cu cea mai muzicala lampa,e ca la masini sau femei,NU EXISTA CEA MAI....Sunt posesorul a zece ampuri cu tuburi,cu diferite tuburi finale,inca nu am reusit sa spun ca ampul X este cel mai bun din cele zece,cind ascult acasa imi place un SE cu 6H9C&6H13C,cind sunt la atelier ascult pe KT120,6P6C,6P14P,totusi nu pot spune care este mai pe placul meu sau care amplifica mai bine,daca vreau sa ascult metale ascult pe PP ,daca vreau doar ambient e de ajuns un 2X2W cu E80L.Momentan asta am in dotareXINDAK MT3 PPClona REVOX S52 PPYARLAND PPEF9&EL3 SEEF12&EL12 SEE88CC&E80L SE6H9C&KT120 SE6H9C&6P6C SE6H9C&6H13C SEE88CC&E80CC&GU50 SELa un moment dat vreau sa cumpar un McIntosh Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 16, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Februarie 16, 2014 Incepeti sa aberati(iar) in topicul meu, mai cititi odata intrebarea din primul mesaj din acest subiect. Vreti sa spuneti ca toate lampile suna la fel ? Atunci facem numai cu GU50 ca a ajuns 2 Euro. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Sîmbătă se vindea GU50 la bursa din Valea Cascadelor cu 5 lei, soclul 10 lei. Să ia tot poporul muncitor. Cînd o scade preţul cît un covrig, promit să fac un amplif şi să-l pun pe forum, cu tot cu oscilograme. ................ Acest mesaj se poate şterge după ce-şi face efectul. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Incepeti sa aberati(iar) in topicul meu, mai cititi odata intrebarea din primul mesaj din acest subiect. Vreti sa spuneti ca toate lampile suna la fel ? Atunci facem numai cu GU50 ca a ajuns 2 Euro. Toate tuburile dedicate pt audio sunt muzicale,depinde cum percepe fiecare sunetul amplificat de ele.......ce e așa greu de inteles?? Link spre comentariu
Postări Recomandate