Gorgan Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Va salut ! Tv-ul are trf.linii ars ! Sasiul este PT 11 .Trf. de linii nu mai are eticheta cu codul si trebuie sa-l identific . Dupa tipul sasiului am gasit ca este vorba de HR 7384 ,insa trebuiesc stiute tensiunile cu care lucreaza, si B+ ! Cautand pe Forum nu am gasit nimic despre acest sasiu ! Daca are cineva la indemana .... , va multumesc anticipat ! Cineva spunea undeva, Watson = Beko , dar ce model de Beko trebuie sa caut ?! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 http://pieseelectronice.net/index.php?r ... ry&path=49 WATSON FA5116; FA5115 (Sasiu PT11) DESCARCĂ Link spre comentariu
Gorgan Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Multumesc mult leoncris ! Download-ul a mers greu dar am reusit ! Multumesc frumos ! Link spre comentariu
Gorgan Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 Va salut ! Nu sant lamurit cu trf.de linii HR 7384 ,daca se potriveste pin la pin cu cel original ! Am gasit la un magazin pe Net. un trf. de tipul F36N.3002 Eldor ,pt.care nu am gasit schema configuratiei pinilor , care este compatibil cu mai multe trf., printre care si HR 7384 . Iar pt. F36N.3002 au disponibil clona lui . O alta posibilitate ar fi daca are cineva un original ,sau ,de unde il pot cumpara ? ! Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum