Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot lega doua telefoane??

vlad_vasile

Postări Recomandate

Problema este urmatoarea: Am doua linii telefonice fixe.As vrea ca atunci cand cineva anume ma cauta, raspunde secretara iar eu nu sunt in zona , sa ma apeleze de pe cealalta linie fixa pe mobil apoi sa faca o conexiune (un comutator ceva) incat sa intru eu pe fir fara ca cel ce a sunat initial sa-si dea seama ca eu nu sunt acolo!!!Cam dubioasa problema nu??!! \As vrea o idee, solutie, mai simpla daca se poate. Altfel trebuie sa ma apuc de experimente/tatonari de care nu prea am timp acum.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Craciun

2

• vlad_vasile

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Solutia cea mai simpla e sa cumperi o instalatie de secretariat cu 2 linii. O gasesti la magazinele Romtelecom. Au cu 4 linii dar cred ca gasesti si numai cu 2, oricum o poti folosi si pe cea cu 4. Bafta

Link spre comentariu

Da , numai ca instalatia asta de secretariat are un pret cam piperat cred(inca nu am gasit pe net ceva preturi) .Ma gandeam ca as iesi mai ieftin cu o interfataintre cele doua linii. Sau, alta varianta la care m-am gandit ar fi sa cumpar 2 telefoane si sa cuplez printr-un transformator microfonul unuia cu casca celuilalt si invers.Cred ca intre timp am "rezolvat" altfel problema: am citit despre optiunea conferinta in 3 si cred ca asta e solutia numai ca nu stiu daca in timp ce eu am pus interlocutorul in asteptare ca sa formez un alt numar acesta aude ceva care sa ma dea de gol!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări