Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo linii PET-21-05

Vizitator fidel1959

Postări Recomandate

Vizitator fidel1959

Salutare !Am un TV Orava la care e dus trafo linii si pe care scrie PET-21-05.Am gasit o lista de echivalente trafo PET dar acest cod nu apare acolo.Are cineva idee ce echivalenta HR are acest trafo ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salutare !Am un TV Orava la care e dus trafo linii si pe care scrie PET-21-05.Am gasit o lista de echivalente trafo PET dar acest cod nu apare acolo.Are cineva idee ce echivalenta HR are acest trafo ?

dupa cum spunea colegul nostru tv1 a-r merge hr7950 vestel 11ak30,cel putin eu asa a-m inteles ,,,,,Ce scrie dupa PET22 ? PET22-33B sau PET22-39B ?PET22-33B=PET22-39B=1152.7010A (cod Eldor) pentru diagonala de 21''.1142.5156A (cod Eldor)=PET22-34=PET21-04=PET21-05=PET21-34 pentru diagonala de 14'' si 20''.PET-urile sint trafo linii lituaniene.(d'aia sint asa de bune)In locul lor merge direct HR7950 ( montat pe Vestel ).Spune si tu macar modelul de OVP,codul complet al procesorului ca sa-l avem in baza de date.,,,
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator fidel1959

Buna din nou !E vorba de un TV OVP Orava CTV2027S ce are :-Procesor ST92195C3B-Jungle STV2249H-Sursa UC3843A-BV TDA8174A-Final audio TDA7266LAm atasat un fisier ce contine echivalentele trafo-urilor unde se poate vedea ca trafo-ul meuPET21-05 nu are trecut vreun echivalent.O sa-ncerc un HR7950.

TrafoLinii PET.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări