Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 fiind de moda veche(adica neavand nevoie de Laptop), inca mai folosesc sistemul desktop. daca familia s-a inmultit si bebe cam doarme, am inceput sa folosesc tot mai des castile. am luat de pe aici de pe forum o pereche de casti Philips, muncesc fara probleme. Problema consta in frontpanelul ce era alipit pe carcasa mea de pc(la care partea audio nu am bagat-o in seama vreo 10 ani, ci doar USB-urile), acest frontpanel tot mereu facea probleme > ba nu-mi mergeau usb-urile-le-am refacut lipiturile; >ba se exfolia cablajul - le-am prelungit. am decis sa nu mai folosesc acele usb-uri. daca am tot utilizat tot mai des aceste jack-uri am reintampinat problema lipiturilor si la ele. am decis, daca tot am posibilitatea, sa refac placuta pe care sunt lipite aceste mufe(audio si USB); daca tot o refac, voiam s-ai aplic si partea de ''sense jack''; pentru asta este nevoie de un soclu jack care sa-mi asigure un conact izolat galvanic normal deschis, ceea ce pe la noi nu se gaseste... mai jos avem diferenta intre configuratia HD audio si cea AC97 se observa ca la HD-audio avem acel contact de care spuneam. acel contact este incercuit in primele doua poze cu socluri jack... va rog frumos, recomandati-mi un magazin din RO, unde sa gasesc acele socluri(nici TME, nici Farnell, nci ADelectrocom nu detin pe stoc astfel de socluri). singurul link care spune ca l-ar avea pe stoc este PChub.com dar nu este din RO.... Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 am gasit o solutie:am cumparat un modul audio de laptop, SH, de pe la noi; soclurile sunt FOXCONN, au contactul NO; Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum