Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audio & USB FrontPanel(pe fata carcasei PC)-homemade

Vizitator marian_ariciuc

Postări Recomandate

Vizitator marian_ariciuc

fiind de moda veche(adica neavand nevoie de Laptop), inca mai folosesc sistemul desktop.

daca familia s-a inmultit si bebe cam doarme, am inceput sa folosesc tot mai des castile.

am luat de pe aici de pe forum o pereche de casti Philips, muncesc fara probleme.

Problema consta in frontpanelul ce era alipit pe carcasa mea de pc(la care partea audio nu am bagat-o in seama vreo 10 ani, ci doar USB-urile), acest frontpanel tot mereu facea probleme > ba nu-mi mergeau usb-urile-le-am refacut lipiturile; >ba se exfolia cablajul - le-am prelungit. am decis sa nu mai folosesc acele usb-uri. daca am tot utilizat tot mai des aceste jack-uri am reintampinat problema lipiturilor si la ele.

am decis, daca tot am posibilitatea, sa refac placuta pe care sunt lipite aceste mufe(audio si USB); daca tot o refac, voiam s-ai aplic si partea de ''sense jack''; pentru asta este nevoie de un soclu jack care sa-mi asigure un conact izolat galvanic normal deschis, ceea ce pe la noi nu se gaseste...

post-1-13982974986_thumb.jpg

post-1-139829749865_thumb.jpg

mai jos avem diferenta intre configuratia HD audio si cea AC97

post-1-139829749878_thumb.png

post-1-13982974987_thumb.jpg

se observa ca la HD-audio avem acel contact de care spuneam. acel contact este incercuit in primele doua poze cu socluri jack...

va rog frumos, recomandati-mi un magazin din RO, unde sa gasesc acele socluri(nici TME, nici Farnell, nci ADelectrocom nu detin pe stoc astfel de socluri).

singurul link care spune ca l-ar avea pe stoc este PChub.com dar nu este din RO....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări