Vizitator johanes Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Buna,Rog pe cine s-a mai intalnit cu acest tip de PLC sa-mi dea ceva sfaturi.Acest PLC imi da rateuri si pe modul manual fara sa fie schimbate conditiile, adica fara sa fie accesate alte comenzi sau limitatori el reactioneaza aleatoriu. Un alt lucru e ledul care e indicat prin sageata, palpaie cu o frecventa de 4-5 pulsuri pe secunda. Cand apas tasta reset se stinge si dupa ceva timp revine aceeasi pulsatie.Astept parerea voastra si va multumesc anticipat.Cu respect. Link spre comentariu
dekor Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Salut,ce modul este acela pe care apesi tu reset-ul?Poti pune part number-ul pe forum? Ar trebui sa fie un cod de forma 6ES5....Poate am documentatia aferenta si gasesti acolo raspunsul.dekor. Link spre comentariu
Vizitator johanes Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Din imaginea mai apropiata unde este indicat prin sageata rosie ledul care palpaie intermitent, mai jos se vede un buton de reset. Link spre comentariu
dekor Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Salut,Ce experienta ai cu S5 ?CPU ce face; te-ai uitat in ISTACK?Repet intrebarea: ce modul este acela pe care apesi tu reset-ul?Poti pune part number-ul pe forum? Ar trebui sa fie un cod de forma 6ES5....Este scris pe modul.Pare a fi de comunicatie. Partenerul de comunicatie in ce stare se afla?Poate te ajuta cineva daca oferi mai multe detalii.dekor. Link spre comentariu
aventtini888 Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Salut am si eu aceiasi problema pe un demag nc3 , putem gasii pe cineva care sa citeasca erorile din el. Plc este Siemens SimaticS5 Typ 6ES5944-7UA22 am gasit pe net cam 300 de euro dar la mine am aprins becul QA care inseamna outputs off , ca sa il resetezi ti apasat butonul de jos si ridici de 2 ori butonu de la st la rn in interval de 10 sec asa se reseteaza . Mie mia aparu pe aparat S5 in stop si de acolo nu mai am idee ce sa ii fac . Avem pe cineva pe forum care se pricepe ? de exp il iau de pe net 944 si ii pun eprom mai trebuie scris cu interfata? Link spre comentariu
Vizitator johanes Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Multumesc dekor pentru indicatii si sfaturi.In final am scos simaticul 5 si am pus alt PLC, am facut programul, am pus in loc de televizorul lui un touchscreen de 7 inch si merge foarte bine. A fost cel mai lung program facut de mine, nu si cel mai dificil dar lung.Nu prea am avut incredere in stabilitatea celui vechi pe termen mai lung mai ales ca producatorii nu prea mai garanteaza dupa 10 ani ceva. El era din 94 deci avea 20 ani si i-am alocat pensie la termen. Mult succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum