nicoalex Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Ce parere aveti de aceste boxe?Merita cumparate pentru a echipa un amplificator pe tuburi configuratie SE cu o putere de 2x8w? sau sa ma indrept catre altceva?Multumesc.... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 DAca iti place muzica ascultata doar incet, atunci da, altfel nu.Sa dau atatia bani pe un sistem mentionat de tine ar trebui sa dea putin SPL. Tu cu noroc poti spera la 100dB in varfuri, ceea ce e trist pt suma respectiva.O fi sunand bine, dar au nevoie de mai multa putere. Ma indoiesc ca asa cum sunt depasesc 90dB la 1w. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Cica 91 dB/W/m... eu niciodata n-am inteles care-i appeal-ul cu boxele mici de raft. De ce as da un porcoi de bani pe niste incinte de compromis? Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 91dB? Poate cu un sacrificiu pe partea de joase, adica un F3 de vreo 60Hz.In orice caz, e nevoie de putere, nu 8W. Link spre comentariu
nicoalex Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Vreau sa ascult muzica calitativa,la un nivel moderat spre incet, nu ,,bubuiala,, Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Ce legatura are bubuiala? E vorba de competenta in toata banda utila... lucru greu catre imposibil de intalnit la meschinarii. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Intr-o odaie mica , atent asezate s-ar descurca bine cu cei 70 Hz de la care incep sa cada. Puse in colturi, bibilita distanta de pereti..d-astea. Eu le-as integra intr-un sistem 2.1 cu sanse sa iasa ceva OK De fapt este o triada: sunet mare-boxa mare-camera mare. Cu alternativa sunet bun-boxa mica-camera mica. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Da. Sigur! Ceea ce spui tu are sens dpdv al spatiului folosit. Camera mica nu va da bas, daca acesta nu exista. Treaba cu amplasamentul e valabila in orice fel de camera.F putine camere sunt mega tratate asa incat amplasarea sa nu conteze.In orice caz, avand in vedere bugetul mare pentru aceasta configuratie, eu as recomanda o audite inaintea achizitionarii.Sper sa sa nu incepeti cu aberatia intalnita pe forumul raposat hifimm unde conform teoriei prost intelese de altii, basul nu se poate reproduce in camere mici pt ca lungimea de unda e mai mica decat dimensiunile camerei... Link spre comentariu
nicoalex Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Ce legatura are bubuiala? E vorba de competenta in toata banda utila... lucru greu catre imposibil de intalnit la meschinarii.Sa inteleg ca sunt ,,meschinarii,, ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Depinde ce asteptari ai. Eu ma astept sa fiu impresionat... bine, pentru mine 5L V8, este un motor mic, dar, asta e o alta discutie.La fel si cu incintele. Si iarta-ma, dar nu la banii aia. Bine, nu poti spera la capodopere de noi, dar, pe segmentul SH, cu banii aia, primesc "orgasme acustice"...Este vorba de "lejeritatea" cu care incintele reproduc in tot spectrul. Si daca farfuriile alea de cafea, au o atenuare legitima spre joase, de ce m-as complica?P.S. Repet, asta este parerea mea, si nimic mai mult. Nu reprezinta un reper pentru nimeni. Link spre comentariu
nicoalex Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Nu le iau din magazin ci de la cineva cu 1100 lei,ca noi Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Roaga-l sa te lase sa le asculti la tine in camera pe sculele tale.Face mai mult decat discutiile pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum