Vizitator johnn Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 Salut,Sunt nou pe aici dar am citit foarte mult pe mai multe topicuri din acest forum si nu am gasit nicaieri un "Sistem" audio facut de cineva de la a la z cu toata documentatia necesara.Tot ce am gasit sunt informatii disparate care mai mult te zapacesc(ba nu se potriveste amp-ul cu boxele si trebuie sa calculezi nustiuce componente, ba nu se potriveste frecventa filtrelor active cu freq difuzoarelor...etc) Adica "Sistem"=1 preamp (eventual digital cu telecomanda) + 1 crossover activ+ 1 poweramp (clasa D maxim 150-200W)+ incinte acustice (boxe) corespunzatoare.Cred totusi sunt in asentimentul multor "forum-isti" cu acest subiect si ii rog pe cei care cunosc un asemenea sistem sa ne ajute cu schemele , pcb-urile, datele tehnice si eventual indicatii personale. :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 Vezi ca in josul paginii este o sectiune intitulata "Proiecte 2006" (sau ceva de genul). Acolo a facut cineva un sistem audio de la A la Z Link spre comentariu
Vizitator johnn Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 multumesc dar nu este ceea ce cautam.o sa caut in continuare si atunci cand gasesc o sa dau de stire pt toata lumea (ca or mai fi si altii ca mine)john :rolleyes: Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 vezi http://users.swing.be/edwinpaij/realisations.htm Link spre comentariu
Vizitator johnn Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 multumesc, se pare ca sunt lucruri mai aproape de ce-mi doresc eu. :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum