Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

[Problema] Placa Video

Vizitator edytarey

Postări Recomandate

Vizitator edytarey

Salut ! Am o problema cu placa video. Inainte aveam Windows 7 Ultimate pe 32 bit, dar mi-am marit ram-ul asa ca am pus Windows 7 Ultimate pe 64 bit. Inainte cand scriam 'dxdiag' si dadeam la 'display' imi arata ca memoria aproximativa a placii video eate de 3 GB ( dedicata + integrata ). Placa dedicata are 2 GB iar integrata 1 GB. Dupa reinstalarea windows-ului imi arata ca memoria aproximativa este de 1.7 GB . Pareri ceva ?P.S. : am instalat si driverele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lavynyu

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut ! Am o problema cu placa video. Inainte aveam Windows 7 Ultimate pe 32 bit, dar mi-am marit ram-ul asa ca am pus Windows 7 Ultimate pe 64 bit. Inainte cand scriam 'dxdiag' si dadeam la 'display' imi arata ca memoria aproximativa a placii video eate de 3 GB ( dedicata + integrata ). Placa dedicata are 2 GB iar integrata 1 GB. Dupa reinstalarea windows-ului imi arata ca memoria aproximativa este de 1.7 GB . Pareri ceva ?P.S. : am instalat si driverele.

:rade: si care ai problema defapt , urmaresti ce spune diagnoza windosului care este sigur piratat si face diagnoza care o doreste ?????????
Link spre comentariu

PLaca aia eori e dedicata si atunci scrie pe ea ce memorie VRAM are, ori e din aia integrata si atunci de fapt nu are memorie dedicata. Hotaraste-te.Pe langa memoria dedicata VRAM windowsul mai aloca o cantitate de memorie din RAM (nu stiu exact pe ce criterii).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări