jokerul verde Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 buna ziua...are cineva schema de la acest tv...am un tranzistor "puscat " pe placa....de alimentare...pe placa scrie TMT8223.3B 10285...MULTUMESC Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Cod sursa ... AY160S-4HF01 Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) o schema ay160s-4hf01 ,a fost supusa unui soc de curent,cineva a intervenit,a scos tranzistorii mosfet din primar(nu cred ca e o problema grava,gasesc eu ce sa pun acolo,dar are si un tranzistor smd lipsa,si ceva rezistente strapunse si puntea diode in scurt,ma intereseaza mai mult valoarea smd-ului q303, va multumesc Editat Februarie 9, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 ? nimic? pot sa pun alta sursa,dar pretul creste si clientul ori renunta,ori pleaca in alta parte, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum