cristian_98 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Buna seara.Am 2 imprimante. Un HP 4200 cu cartuse si un samsung ML- 2160 laser. Cea din urma am cumparat-o deoarece am dat faliment cu cartusele....Intrebarea ar fi...Cum le pot conecta pentru a scana cu HP-ul si printa cu samsung-ul?Adica sa xeroxez ceva. HP-ul sa scaneze foaia, iar samsung-ul sa o imprime. Cum se poate face asta?Va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Raspunsul se afla chiar in intrebarea ta. Aplica teorema L.M.C.Scanezi cu HP-ul, salvezi documentul respectiv in calculator si in continuare printezi acel document salvat cu imprimanta Samsung. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 dar fara ajutorul calculatorului nu exista absolut nici o posibilitate? Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Ca sa faci transferul unui document intre cele doua imprimante trebuie sa ai un mediu de stocare, de inmagazinare a acelei informatii. Nu se poate face transferul in timp real intre cele doua imprimante. La fel daca ai doua unitati cd/dvd pe calculator nu poti copia de pe una pe alta fara sa stochezi datele in calculator. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 ... La fel daca ai doua unitati cd/dvd pe calculator nu poti copia de pe una pe alta fara sa stochezi datele in calculator.Se poate, chiar si Nero stie sa faca asta. Pe vremea cand aveam Win 98 foloseam un soft primit la achizitionanrea unui scanner HP, o facea pe copiatorul si tipaream cu o imprimantat HP4M+. Apasam butonul pe scaner si imprimanta scotea hartia. Deci exista asemenea softuri, trebuiei sa cauti. Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 @ovidanie@Multumesc pentru informatie. Sincer, nu stiam ca exista asamenea softuri. O sa "sap" si eu mai adinc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum