ciuca paul Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Buna seara .Acest tv are partea mecanica de video defecta pr care i-am anulat-o.Tv-ul fumctioneza acum corect dar numai 4-5 secunde dupa care procesoru trece tv., in stnd-by. In timpul functional tv. afiseaza comenzile pe video dupa care trce in stnd-by.Cred ca ar trbuii anulata partea de video ca tv. sa functioneze corect. dar nu am idee cum? .Poate fi vorba si de altceva? Rog sugestii din partea d-voastra. Va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 http://elektrotanya.com/philips_21pv375 ... nload.html The deck mechanism assembly is mounted on theMain CBA directly, and SW211 (REC-SAFETYSW) is mounted on the Main CBA. When deckmechanism assembly is removed from the MainCBA due to servicing, this switch can not be oper-ated automatically. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 in primul rand cer scuze gresind rubrica de postare .Poate gresesc, dar din traducere [asa cum am inteles eu traducerea] , chiar nu ar fi posibil anularea partii de video? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum