Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema I4109

dan cod

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

3

• doru3160

2

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Noroc ca au fost bune,si de mai bine de 30 ani nu s-a defectat niciodata,altfel si eu am cautat schema,mai mult de curiozitate,sa vad ce-au facut acolo,dar fara succes...

Link spre comentariu

Da , robuste si fiabile.Am una , I4108 din 1988 , perfect functionala si fara nici o interventie.Din pacate ,scheme nu am decat pentru 4102 si 4115.Daca'i cineva interesat , le pot oferii.

Link spre comentariu

4115 nu am vazut,probabil ar fi interesant de postat pe aici.Pt 4108 cred ca am eu schema/cartea tehnica, daca e cineva interesat,din alea am mai reparat,defecte minore,dar au mai facut mofturi.Una chiar am modificat-o pt 2A pe iesire(initial are 30V/1A),fara mari interventii si duce fara probleme,dar 4109 chiar nu s-au defectat,in ciuda folosirii intensive in anumite perioade (zilnic,min 8 ore/zi erau la datorie).Probabil si din cauza ca la iesire au curent mic,si tensiune relativ mica,in comparatie cu celelalte tipuri.Sunt facute de ICE,nu de IEMI,dar indicativul vad ca se pastreaza.Asteptam,poate apare de pe undeva o schema.Cert e ca au avut o raspandire mica fata de celelalte tipuri,si din cauza asta si documentatia pt ele a fost ignorata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări