dan cod Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Are cineva schema sursei asteia? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Mai da ceva elemente , Dane , I4109 , nu'i suficient. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Noroc ca au fost bune,si de mai bine de 30 ani nu s-a defectat niciodata,altfel si eu am cautat schema,mai mult de curiozitate,sa vad ce-au facut acolo,dar fara succes... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2014 Si eu sunt curios cum au gandit sursa asta si sper sa fiu mai norocos sa gasesc schema.Pentru Leoncris este sursa de alimentare banuiesc ca tot de IEMI facuta. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Da , robuste si fiabile.Am una , I4108 din 1988 , perfect functionala si fara nici o interventie.Din pacate ,scheme nu am decat pentru 4102 si 4115.Daca'i cineva interesat , le pot oferii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 4115 nu am vazut,probabil ar fi interesant de postat pe aici.Pt 4108 cred ca am eu schema/cartea tehnica, daca e cineva interesat,din alea am mai reparat,defecte minore,dar au mai facut mofturi.Una chiar am modificat-o pt 2A pe iesire(initial are 30V/1A),fara mari interventii si duce fara probleme,dar 4109 chiar nu s-au defectat,in ciuda folosirii intensive in anumite perioade (zilnic,min 8 ore/zi erau la datorie).Probabil si din cauza ca la iesire au curent mic,si tensiune relativ mica,in comparatie cu celelalte tipuri.Sunt facute de ICE,nu de IEMI,dar indicativul vad ca se pastreaza.Asteptam,poate apare de pe undeva o schema.Cert e ca au avut o raspandire mica fata de celelalte tipuri,si din cauza asta si documentatia pt ele a fost ignorata. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Ca sa nu ma mai chinui cu arhivari si ..., lasa mail in PM si'ti trimit I4115. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum