Vizitator night elf Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Salut, am un prieten care locuieste la vreo 2,5 km departare de mine, si el nu se poate abona la net pentru ca reteaua la care sunt eu abonat nu are cablul tras pana acolo si daca isi baga trebuie sa plateasca mult pentru cablul folosit si nu-i convine. vreau sa stiu daca se poate face homemade , sau gasesc in comert dispozitive cu care as putea mari drastic puterea de receptie a adaptorului wireless sa zicem pana la 3.5 km ca sa nu fiu chiar la limita! multumesc! Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 antene si la receptie si la emisie Link spre comentariu
Vizitator night elf Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 antene si la receptie si la emisieok. niste modele ceva? nu prea le am cu astea! multumesc! Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Exista si dipozitive WiFi pe USB, care pot emite cu putere mai mare. De exemplu de la Alfa Network, modelele Alfa AWUS036NH (2000 mW) sau Alfa AWUS036H (1000 mW). Este un magazin online in Romania care le comercializeaza. Tot la ei gasesti si antene de toate tipurile pentru WiFi, atat directionale cat si omnidirectionale. Insa trebuie sa stii ca puterea de emisie a acestor dispozitive depaseste limita legala, deci le folosesti pe propria raspundere. Link spre comentariu
Vizitator night elf Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 @belasajgo, multumesc pentru informatii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum