Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

marire putere adaptor wireless

Vizitator night elf

Postări Recomandate

Vizitator night elf

Salut, am un prieten care locuieste la vreo 2,5 km departare de mine, si el nu se poate abona la net pentru ca reteaua la care sunt eu abonat nu are cablul tras pana acolo si daca isi baga trebuie sa plateasca mult pentru cablul folosit si nu-i convine. vreau sa stiu daca se poate face homemade , sau gasesc in comert dispozitive cu care as putea mari drastic puterea de receptie a adaptorului wireless sa zicem pana la 3.5 km ca sa nu fiu chiar la limita! multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• belasajgo

1

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

Exista si dipozitive WiFi pe USB, care pot emite cu putere mai mare. De exemplu de la Alfa Network, modelele Alfa AWUS036NH (2000 mW) sau Alfa AWUS036H (1000 mW). Este un magazin online in Romania care le comercializeaza. Tot la ei gasesti si antene de toate tipurile pentru WiFi, atat directionale cat si omnidirectionale. Insa trebuie sa stii ca puterea de emisie a acestor dispozitive depaseste limita legala, deci le folosesti pe propria raspundere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări