Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor Pickit2 dspic30f3014 device no found!

sonic11

Postări Recomandate

Salut tuturor.Folosesc o clona pickit2 si nu pot programa un dspic30f3014, nu comunica cu el.Am incercat sa-l selectez manual dar cand vreau sa scriu hex-ul apare acelasi mesajCare poate fi problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonic11

2

• Bandi Szasz

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator fig

Salutare tururor,Am si eu o "mica" problema cu un cip 16F887 si anume acesta nu mai comunica cu clona pickit2 (device not found).Am incarcat un program foarte simplu (trebuia sa execute un numar stabilit de bucle), programul nu a mers bine si am vrut sa il conectez la clona sa sterg programul si sa scriu altul.Programul din cip se executa numai partial (executa mai putine bucle).Toate conexiunile dintre clona si cip sunt facute ok si totusi mesajul din aplicatia pickit2 este device not found.Am incercat cu restart la calculator, instalare / dezinstalare aplicatie, rezultatul fiind acelasi.Posibil sa fie cip-ul defect ?Cip-ul este montat pe o bredboard.

Link spre comentariu
Vizitator fig
  fig a spus:

Salutare tururor,Am si eu o "mica" problema cu un cip 16F887 si anume acesta nu mai comunica cu clona pickit2 (device not found).Am incarcat un program foarte simplu (trebuia sa execute un numar stabilit de bucle), programul nu a mers bine si am vrut sa il conectez la clona sa sterg programul si sa scriu altul.Programul din cip se executa numai partial (executa mai putine bucle).Toate conexiunile dintre clona si cip sunt facute ok si totusi mesajul din aplicatia pickit2 este device not found.Am incercat cu restart la calculator, instalare / dezinstalare aplicatie, rezultatul fiind acelasi.Posibil sa fie cip-ul defect ?Cip-ul este montat pe o bredboard.

Am descoperit eroarea.Pe pinii de iesire aveam puse 2 leduri fara rezistentele de rigoare.Dupa ce am indepartat ledurile am reusit sa-l conectez fara probleme.Imi cer scuze pentru prostia mea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări