Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema pt. TVCOLOR Platinium 21c08nf

Postări Recomandate

Va salut pe toti!! Am de reparat un tv china Platinium 21c08nf,asa scrie pe spatele lui. Am cautat pe net dar fara sperante. Am nevoie de o schema a acestui tv si as mai vrea sa stiu cum se intra in meniul service. Multumesc mult pt. ajutor!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniele1625

6

• leoncris

3

Top autori în acest subiect

Sunt la serviciu,dar am observat pe schema ca sunt doi finali stereo,iar la mine sunt doua difuzoare de 16 ohmi puse in paralel,si am mai observat ca pe schema pe finalul video sunt 3 tranzistori,iar pe finalul video al televizorului sunt 6 tranzistori. Ajung acasa si va dau toate componentele. Multumesc mult Leoncris!!

Link spre comentariu

Am ajuns acasa. Pe sasiu sunt urmatoarele componente:tda9351ps/n3/3p315u(jungla),24c08 memoria,an17823 sunetul(iesire mono cu un singur integrat si cu doua dif-uri de 16ohmi/5W puse in paralel),stv93028 verticalul,c3807 e ca un bd,dar in dreptul lui scrie U1512,cred ca e integratul sursa,d5024 tranzistor final linii,st8812f tranzistor chopper. Merge si in secam,am verificat cu un semnal de la rusi. Are cinescop Chunghwa de 51cm cu 90 grade, scrie made in china,dar e taiwan toata ziua. Astea sunt toate piesele Leoncris. Mersi mult!! Ps: De asemeni ma intereseaza cum se intra in meniu service. Pe o eticheta mica de hartie, pe sasiu este scris:21HD169

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări