Ombladon2002 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Imi puteti spune de la ce este senzorul din poza (cel cu papucul rupt)? http://www.220.ro/video/auto/Dacia/SE25KMe7oG/ Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Temperatura motor. Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Multumesc.Este o problema daca nu functioneaza? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Nu sunt probleme daca nu functioneaza, dar daca se va intampla sa ramai fara apa in circuitul de racire si becul de avertizare nu se aprinde, motorul se va cala, cu consecinte cam neplacute. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Oricum acolo are 2 sonde una e pt instrument alta pt bec...daca merge macar una,tot e bine,si asa pe frigul asta e cam greu sa fierbi un motor,daca nu are dopuri de gheata pe instalatie.Daca ii merge aia pt instrument,e mai bine,ca becul cand se aprinde,raul deja a fost facut Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Daca se sparge un furtun de apa sau se rupe turbina la pompa....sa vezi ce repede se incinge treaba.Am patit-o in ambele situatii......si la mine mergea becul.....da cine se uita la el ? Am vazut insa aburi dinspre motor si mirosea a ars Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum