Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme functionare proiector cu led

Vizitator cmircea967

Postări Recomandate

Vizitator cmircea967

Buna seara,Am un proiector cu led de 30w care, cred ca a inceput sa dea semne de ,, oboseala", mai precis are simptomul unui tub fluorescent caruia i s-a defectat droselul ( aprinderi intermitente). Imi poate spune cineva daca este defect, sau cum pot remedia problema.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• rinaldoparaipan

2

• marius_3004

1

• Alexutz

1

La produsele made in China gasesti calitate si CALITATE.Depinde de unde cumperi.Ai putea sa inlocuiesti doar ledul.Masoara tensiunea la borne si curentul absorbit,in timp ce functioneaza(imediat dupa ce l-ai aprins, pana se incalzeste jonctiunea si incepe sa palpaie).Pe sectiunea Bursa sunt leduri de 30W de vanzare, vezi daca se potrivesc la specificatii cu al tau.

Link spre comentariu

Da, e terminat ledul, radiatorul fiind insuficient. Chinezii fac economie in primul rand la metal.

http://postimg.org/gallery/vdlxdmn6/578aa77a/ pentru 42W am pus un radiator de 2167cm2; chinezul ar fi pus a 10-a parte... Pe un proiector de 50W cu sursa 36V/1.5A am masurat 68gr pe aripioare, deci ledul se cocea binisor.

http://postimg.org/gallery/2rzy5h9i/f7710111/ asta are doar 10W (la 1000lm si nu maxim 800 cat au no name-urile) dar ii pun cooler din aceleasi motive.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Pascale Florin-Tudorel

Buna seara!am un proiector cu led de 30 w, nu este achizitionat de mult!sa zic ca are cam 150 de ore in functionare!problema este ca el nu se mai aprinde decat daca este actionat ziua cand este soare, la lasarea serii si a intunericului nu se mai aprinde!daca il aprind ziua, ramane aprins noaptea!(este fara senzor)Unde este problema?Se mai poate repara ceva la el?sau il duc in garantie?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări