Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere boxe magnetofon Rostov 105.

Vizitator danyelito30

Postări Recomandate

Vizitator danyelito30

Salut.De curand am achizitionat un magnetofon Rostov ,care este si pus la punct in legatura cu partea electronica ,referitor la condensatorii ,tranzistorii,ungere etc......Intrebarea este in legatura cu alegerea unor boxe, la care vreau sa si functioneze cu ele fara probleme etc......Eu din cate stiu , scoate 2 x 15 wati pe 8 ohmi,dar garantez ca scoate mult mai mult, cred eu !!!!!Rog care a avut si care are , sami spuna si mie ce boxe a folosit si ce boxe foloseste la acest magnetofon???Eu am vazut mai multe tipurii de boxe ,cum ar fii :TENTO DE LA KASHTAN,RADIOTEHNIKA S 30 B ,JAZZ DE LA ELECTRONICA CELE DE 40 WATII...Si ce as vrea sa mai stiu ,trebuie neaparat sa fie boxele pe 8 ohmi???Deci care ar fii mai potrivite pentru el ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

5

• hpavictor

1

danyelito30, au mai fost discuţii ldespre puterea amplifului din Rostov, am susţinut mereu că e echivalent ca putere cu A-350, avînd cam aceeaşi alimentare. Cei 15W/8 Ohmi sînt puterea minimă garantată cu semnal de 1kHz la 0dB, nu cea muzicală sau de vîrf. Referitor la 4 sau 8 Ohmi, eu zic să nu-l forţezi la maxim cu 4 Ohmi, poate să asculţi la volum mai mic, deşi trafo ar duce consumul că are 16cm2, nu toate loturile de trz KT au fost reuşite. De aceea sînt mai bune boxele de 8 Ohmi ptr el.
Link spre comentariu
Vizitator danyelito30

Intre timp am auzit o nedumerire despre rostov 105 legat de traf, dar cred ca este si o prostie sau inventii ceva etc......!!!!!Ati auzit vreodata la vreun Rostov 105 forjat pe amplificare sa ia foc traful??????

Link spre comentariu

Ce zicetii daca folosesc niste boxe meloman de 80 wati pe 4 ohmii,sau sunt prea marii????

Rostov-ul are KT-uri in coada. Eu cred ca duc fara probleme si pe 4 Ohmi. Afirm acestea din experienta. Plus ca radiatorul termic este destul de mare ca sa disipe caldura produsa de acestia. Numai ca la volum maxim trebuie sa tai basii foarte mult, pentru ca incepe sa distorsioneze. Caderea este prea mare pe 4 Ohmi.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări