Vizitator danyelito30 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Salut.De curand am achizitionat un magnetofon Rostov ,care este si pus la punct in legatura cu partea electronica ,referitor la condensatorii ,tranzistorii,ungere etc......Intrebarea este in legatura cu alegerea unor boxe, la care vreau sa si functioneze cu ele fara probleme etc......Eu din cate stiu , scoate 2 x 15 wati pe 8 ohmi,dar garantez ca scoate mult mai mult, cred eu !!!!!Rog care a avut si care are , sami spuna si mie ce boxe a folosit si ce boxe foloseste la acest magnetofon???Eu am vazut mai multe tipurii de boxe ,cum ar fii :TENTO DE LA KASHTAN,RADIOTEHNIKA S 30 B ,JAZZ DE LA ELECTRONICA CELE DE 40 WATII...Si ce as vrea sa mai stiu ,trebuie neaparat sa fie boxele pe 8 ohmi???Deci care ar fii mai potrivite pentru el ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Salut!Ia-o ca o parere personala. Pot fi si alte pareri de la alti useri.4 Ohmi, cel putin 50 w.8 Ohmi, cel putin 30 w. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 danyelito30, au mai fost discuţii ldespre puterea amplifului din Rostov, am susţinut mereu că e echivalent ca putere cu A-350, avînd cam aceeaşi alimentare. Cei 15W/8 Ohmi sînt puterea minimă garantată cu semnal de 1kHz la 0dB, nu cea muzicală sau de vîrf. Referitor la 4 sau 8 Ohmi, eu zic să nu-l forţezi la maxim cu 4 Ohmi, poate să asculţi la volum mai mic, deşi trafo ar duce consumul că are 16cm2, nu toate loturile de trz KT au fost reuşite. De aceea sînt mai bune boxele de 8 Ohmi ptr el. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Vezi ca nu merge fără condesatori MKP si MKT , prietenii știu de ce ! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Vai ce ne distrăm. KT e una, MKT e alta, un electronist ştie asta şi nu i se pare nimic comic. Link spre comentariu
Vizitator danyelito30 Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Intre timp am auzit o nedumerire despre rostov 105 legat de traf, dar cred ca este si o prostie sau inventii ceva etc......!!!!!Ati auzit vreodata la vreun Rostov 105 forjat pe amplificare sa ia foc traful?????? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Nu, doar dacă are cuie în loc de siguranţe şi se insistă cu scurtcircuite direct în secundar... ori e o glumă, ori cine zice asta a făcut tîmpenii acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Este o prostie sau inventie, ceva etc......!!!!! Link spre comentariu
Vizitator danyelito30 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Ce zicetii daca folosesc niste boxe meloman de 80 wati pe 4 ohmii,sau sunt prea marii???? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Ele nu sînt mari ca putere, doar ca sarcină, cei 4 Ohmi vor solicita etajul final mai mult ca unele de 8 Ohmi, dar la volum moderat se pot folosi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Ce zicetii daca folosesc niste boxe meloman de 80 wati pe 4 ohmii,sau sunt prea marii????Rostov-ul are KT-uri in coada. Eu cred ca duc fara probleme si pe 4 Ohmi. Afirm acestea din experienta. Plus ca radiatorul termic este destul de mare ca sa disipe caldura produsa de acestia. Numai ca la volum maxim trebuie sa tai basii foarte mult, pentru ca incepe sa distorsioneze. Caderea este prea mare pe 4 Ohmi. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Una din probleme e releul din protecţie, prea mic fizic (RZS9). Dacă trebuie să decupleze la un curent prea mare, e posibil să-i rămînă contactele lipite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum