George(sb) Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 in primul rand ma intereseaza cam ce da puterea unei surse in comutatie, stiu ca daca dublez, triplez..... numarul de tranzistoare de pe intrarea in choper si diodele de pe iesire nu am rezolvat nimic, ma gandeam sa refac choperu pe un miez mai mare, dar mi-a spus cineva ca nu e suficient sa ca ar mai trebui sa maresc nustiu io ce frecventa pe acolo, aveti idei? :weedman: Link spre comentariu
pyu Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 in momentul cand creste frecventa , la acelasi miez vei avea o putere mai mare, totul e ca miezul sa lucreze in param normali la acea frecventa Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2006 in momentul cand creste frecventa , la acelasi miez vei avea o putere mai mare, totul e ca miezul sa lucreze in param normali la acea frecventasi cum fac toata treaba? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 Asta se face schimband niste condensatori si niste rezistente de la circuitul driver, totul depinde cu ce circuit integrat de comanda este sursa. Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 12, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2006 schema aceasta ar merge adaptata la 220 http://www.sound.westhost.com/project89.htm? vreau sa obtin +/-80-85v la 1....2kw :weedman:, vorbesc doar de schema de principiu si de integrat, nu am stat sa ferific la ce tensiune lucreaza tranzistorii Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 Schema aceea e cu totul alta mancare de peste ... fiind ridicatoare, nu coboratoare ... principiu e acelasi dar difera tot :snakeman: mai bine puneai si tu o schema de smps de calculator (PC) si intrebai daca are acelasi principiu Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 12, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2006 eu ma gandeam sa fac cumva sa ii fac ic-ului un circuit de alimentare, care sa-i dea tensiune de 12v si sa fac un choper coborator Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2006 am un incarcator de trium, schema este http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... Y254P.html , e varianta cu 7,5v, seamana foarte mult cu varianta cu 5,2v am sanse plecand de la schema de baza sa obtin o sursa mai puternica? treaba cu chioperele am inceput sa ma prind cam cum e, nu mai e o problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum