attilaa0 Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 "Daca ating la punctul ssp2 imaginmea incepe sa revina.Unde duce acest punt?stie cineva?"pai asa a-i scris.pana la urma cum este?Pana la urma am lasat mort sau in hibernare.. Link spre comentariu
Vizitator tepeneu Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Buna! Am si eu un Tv LED Sharp LC-40LE542E si am in partea stanga doua dungi late verticale prima este gri, iar cea de a doua este neagra (ambele sunt legate si ocupa aproximativ un sfert de ecran). Ce ar putea fi? Multumesc! Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 (editat) Buna! Am si eu un Tv LED Sharp LC-40LE542E si am in partea stanga doua dungi late verticale prima este gri, iar cea de a doua este neagra (ambele sunt legate si ocupa aproximativ un sfert de ecran). Ce ar putea fi? Multumesc! V-am raspuns dincolo in noul topic deschis !! http://www.elforum.info/topic/85047-lcd-tv-cu-dungi-verticale/ Editat August 8, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Vizitator rdmarius Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Aceasi problema Atila am intalnit si eu la acest model de philips.Ai gasit un remediu la el? Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 vedeti daca va ajuta . continuare Link spre comentariu
Vizitator rdmarius Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 pentru cine mai exact codrut ai pus pozele??pentru modelul acesta de philipsLC260W01 A5? Link spre comentariu
codrut Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Da, pozele sunt pentru display-ul LC260W01 Link spre comentariu
Vizitator PAVEL NICOLAE Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Am un lcd Sony Bravia de la un timp mia aparut 2 dungi albastre in stinga ecranului de sus pina jos ce se intimpla Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum