attilaa0 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Buna ziua!La acest lcd imaginea are dungi verticale pe partea stanga a imaginii aprox asa ca in poza,doar ca sunt linii pana la capatul ecranului.modelul displayului Philips LC260W01 (A5) (K8).Ce poate fi?trasee intrerupte?Are cineva vreo remediere?Va multumesc Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Sunt negre sau multicolore, ca in poza s-or vedea, dar nu vad poza Daca-s negre, se prea poate sa fie problema de panel display cu trasee intrerupte.Se mai intampla cand se exagereaza cu solutii de curatat displayul, sau din socuri mecanice, dar si din senin poate aparea din pacate. Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 dungi...a-i incercat pe la pamblici ?isi revine dupa un timp sau le are tot timpul? Link spre comentariu
attilaa0 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 dungi...a-i incercat pe la pamblici ?isi revine dupa un timp sau le are tot timpul?Le are tot timpul si este ca in poza. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Defect displayul clar. Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 totusi...insista la conexiunele de la pamblici,atingele ,misca circuitele de pe pamblici. dar daca stii ca acel panel a primit ,cam relativa reparatia din moment ce contactele de pe sticla sunt intrerupte. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 totusi...insista la conexiunele de la pamblici,atingele ,misca circuitele de pe pamblici. dar daca stii ca acel panel a primit ,cam relativa reparatia din moment ce contactele de pe sticla sunt intrerupte.Daca ating la punctul ssp2 imaginmea incepe sa revina.Unde duce acest punt?stie cineva? Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 o poza cu acel loc ar ajuta, Link spre comentariu
attilaa0 Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 o poza cu acel loc ar ajuta,Iata si o poza cu acel loc. Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 clar ...traseu intrerupt.preseaza acea pamblica si...daca isi revine vezi cum trebuie procedat.s-a discutat pe aici de multe ori.verifica continuitatea... Link spre comentariu
attilaa0 Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 clar ...traseu intrerupt.preseaza acea pamblica si...daca isi revine vezi cum trebuie procedat.s-a discutat pe aici de multe ori.verifica continuitatea... Nu revine la presare,iar traseul duce cred ca in driver,dar nu am schema de legaturi pentru acest tip de display. Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 "Daca ating la punctul ssp2 imaginmea incepe sa revina.Unde duce acest punt?stie cineva?"pai asa a-i scris.pana la urma cum este? Link spre comentariu
Vizitator andarian Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 am si eu dungile pe un ecran de LG. Sunt multicolore si dupa un timp dispar dar pe zi ce trece parca sunt tot mai multe. E defect display-ul? Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 domnul' andarian:...halatu'?cat ii halatu'? un model ceva? pe acest forum sunt multe discutii despre lcd-uri... Link spre comentariu
Vizitator andarian Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Cunostintele mele in domeniu sunt limitate si comportamentul mi s-a parut mai relevant decat modelul de tv de aceea nu l-am mentionat. este vorba de un LG 42le4500. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum