Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

w7 nu recunoaste dispozitvul USB ptr imprimanta

vergil

Postări Recomandate

Am o imprimanta HP-Laserjet 5L .Am cumparat , de pe NET , un dispozitiv ptr conectare la usb , dar windosul nu recunoaste acest dispozitiv . Am facut asta deoarece imprimanta nu are conectare directa la USB . I-mi apare, ''Windows a oprit acest dispozitiv deoarece a raportat probleme. (Cod 43)'' nu stiu ce inseamna asta .Cand am cumparat dispozitivul , mi sa dat si un CD cu driverul respectiv , CH341 , dar nu il pot instala , probabil ca e ptr w-xp .Daca ma puteti ajuta sa pot folosi imprimanta prin portul USB . De retinut ca am inprumutat provizoriu un cablu ptr portul paralel , si cu acela merge . Nu as vrea sa mai cumpar si cablul acela , e mai comod prin USB .Va multumesc ptr atentie .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

8

• TestPoint

5

• elmar

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu prea inteleg cum se face .Am extras asta * Code 43 *1. "Ctrl + Esc" gonne open Start menu and type "regedit"2. Find "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentContro¬lSet\Services\UsbStor" click it- Into the UsbStor find ErrorControl and click it twice- Chnage the value to "3" and chose "Hexadecimal"3. C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepo¬sitor\usbstor.inffull name: usbstor.inf_x86_neutral_83027f5d5b2468d3- copy "usbstor.inf" and "usbstor.PNF" and paste it- to the "C:\Windows\inf" (copy and replace)4. Turn off your computer at least 10-15 sec.NOTE: Make sure that all power options and usb ports are unpluggedbefore you turned off.* It worked for me as a user of Windows 7 Ultimate.* made by Afgan RasulovDar nu pot accesa regedit . Windows nu gaseste nimic . Sau nu inteleg cum se face .Am incercat sa ma duc direct in sistem32 , dar i-mi apare altceva decat se spune in tutorial .Daca a-ti putea explica mai pe romaneste ar fi bine . Eu am incercat sa traduc cu google si nu a iesit mare lucru .Poate mai este si altfel de setare ???Multumesc .

Link spre comentariu

Am reusit sa intru si sa fac cum se spune in tutorial .

Numai ca la mine nu este acest

usbstor.inf_x86_neutral_83027f5d5b2468d3

ci este ca in imaginea de mai jos .

In concluzie se mai poate face ceva ?

Doc1.doc

Link spre comentariu

La mine in calc nu este acelasi serial .Vedeti in imaginile de mai jos .Am windows in limba romana , daca conteaza .Cum as pute sa pun acel serial , cu dosarul respectiv ?Eu am luat totusi USB si USB PNF , din acel dosar , si l-am dus in windows/inf , copy/paste .Fara rezultat .Calculatorul gaseste imprimanta , o instaleaza dar nu scrie prin USB.(cu cablu port paralel merge )Sa nu fie bun dispozitivul adaptor USB , pe care l-am cumparat ? E nou , eu l-am desigilat .Spuneti-mi va rog daca mai e ceva de facut , inafara de cumparat cablu port paralel .Multumesc frumos .

diferentele.doc

Link spre comentariu

M-am dus la adresa indicata . Primul download se refera la un cautator de drivere , DRIVERE TOLKIT , foarte bun de altfel .Zic asta ptr ca a scanat toate deviceurile , si a gasit si imprimanta cu dispozitivul respectiv . In schimb nu pot downloada fiindca , softul e cu bani .Al doilea download este cu seriale si niste alte chestii cu referire la dispozitivul meu . Nu se poate instala .Sant fisiere . Ori nu stiu eu ce sa fac cu ele . Eu am un drivere magician , dar nu face ce face toolkit .Alt cautator ??Multumesc .

Link spre comentariu

pai nu trebuie sa download-ati nimic....driverul se afla in linck-ul doi...trebuie sa dezarhivati acea arhiva ...si sa-i indicati progamului DRIVER TOLKIT de unde sa-si ia driverul ...adica nu de pe net... ci direct din folderul de pe calculatorul dvs... :da sper sa mearga asa...succes!

Link spre comentariu

Am scris mai sus ca nu pot folosi driver toolkit ca e cu bani .Cand apas pe vreun buton , face comanda (exemplu scanare ) dar cand dau download sau altceva , cere serialul , ma trimite pe net sicere bani .Poate un alt cautator de drivere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări