vergil Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Am o imprimanta HP-Laserjet 5L .Am cumparat , de pe NET , un dispozitiv ptr conectare la usb , dar windosul nu recunoaste acest dispozitiv . Am facut asta deoarece imprimanta nu are conectare directa la USB . I-mi apare, ''Windows a oprit acest dispozitiv deoarece a raportat probleme. (Cod 43)'' nu stiu ce inseamna asta .Cand am cumparat dispozitivul , mi sa dat si un CD cu driverul respectiv , CH341 , dar nu il pot instala , probabil ca e ptr w-xp .Daca ma puteti ajuta sa pot folosi imprimanta prin portul USB . De retinut ca am inprumutat provizoriu un cablu ptr portul paralel , si cu acela merge . Nu as vrea sa mai cumpar si cablul acela , e mai comod prin USB .Va multumesc ptr atentie . Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Nu prea inteleg cum se face .Am extras asta * Code 43 *1. "Ctrl + Esc" gonne open Start menu and type "regedit"2. Find "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentContro¬lSet\Services\UsbStor" click it- Into the UsbStor find ErrorControl and click it twice- Chnage the value to "3" and chose "Hexadecimal"3. C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepo¬sitor\usbstor.inffull name: usbstor.inf_x86_neutral_83027f5d5b2468d3- copy "usbstor.inf" and "usbstor.PNF" and paste it- to the "C:\Windows\inf" (copy and replace)4. Turn off your computer at least 10-15 sec.NOTE: Make sure that all power options and usb ports are unpluggedbefore you turned off.* It worked for me as a user of Windows 7 Ultimate.* made by Afgan RasulovDar nu pot accesa regedit . Windows nu gaseste nimic . Sau nu inteleg cum se face .Am incercat sa ma duc direct in sistem32 , dar i-mi apare altceva decat se spune in tutorial .Daca a-ti putea explica mai pe romaneste ar fi bine . Eu am incercat sa traduc cu google si nu a iesit mare lucru .Poate mai este si altfel de setare ???Multumesc . Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Ca sa intrati in "Regedit" trebuie sa mergeti la START-si acolo scrieti -RUN.Acum depinde in ce limba este windowsul,eu il am in spaniola si scriu "Ejecutar". Va mai puteti uita si aici.......http://translate.google.es/translate?hl ... -error.htm Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Am reusit sa intru si sa fac cum se spune in tutorial . Numai ca la mine nu este acest usbstor.inf_x86_neutral_83027f5d5b2468d3 ci este ca in imaginea de mai jos . In concluzie se mai poate face ceva ? Doc1.doc Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Deschideti pe rand dosarele si vedeti in care dosar aveti fisierele acestea.Dupa care continuati cu setarile respective. Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 In nici un dosar nu este identic cu ce a-ti spus mai sus .Iata ce este in cele 4 dosare . cele 4 dosare.doc Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Vedeti aici,ca aveti sistemul pe 64 de biti.....http://www.youtube.com/watch?v=LzcP4m2NosI Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 La mine in calc nu este acelasi serial .Vedeti in imaginile de mai jos .Am windows in limba romana , daca conteaza .Cum as pute sa pun acel serial , cu dosarul respectiv ?Eu am luat totusi USB si USB PNF , din acel dosar , si l-am dus in windows/inf , copy/paste .Fara rezultat .Calculatorul gaseste imprimanta , o instaleaza dar nu scrie prin USB.(cu cablu port paralel merge )Sa nu fie bun dispozitivul adaptor USB , pe care l-am cumparat ? E nou , eu l-am desigilat .Spuneti-mi va rog daca mai e ceva de facut , inafara de cumparat cablu port paralel .Multumesc frumos . diferentele.doc Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Nu am putut reedita .E posibil ca acel dispozitiv sa fie numai ptr xp? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Cand am cumparat dispozitivul , mi sa dat si un CD cu driverul respectiv , CH341 , dar nu il pot instala , probabil ca e ptr w-xpincercati acest driver de aici...http://www.driverscape.com/download/usb-serial-ch341 Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 M-am dus la adresa indicata . Primul download se refera la un cautator de drivere , DRIVERE TOLKIT , foarte bun de altfel .Zic asta ptr ca a scanat toate deviceurile , si a gasit si imprimanta cu dispozitivul respectiv . In schimb nu pot downloada fiindca , softul e cu bani .Al doilea download este cu seriale si niste alte chestii cu referire la dispozitivul meu . Nu se poate instala .Sant fisiere . Ori nu stiu eu ce sa fac cu ele . Eu am un drivere magician , dar nu face ce face toolkit .Alt cautator ??Multumesc . Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 pai nu trebuie sa download-ati nimic....driverul se afla in linck-ul doi...trebuie sa dezarhivati acea arhiva ...si sa-i indicati progamului DRIVER TOLKIT de unde sa-si ia driverul ...adica nu de pe net... ci direct din folderul de pe calculatorul dvs... sper sa mearga asa...succes! Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Am scris mai sus ca nu pot folosi driver toolkit ca e cu bani .Cand apas pe vreun buton , face comanda (exemplu scanare ) dar cand dau download sau altceva , cere serialul , ma trimite pe net sicere bani .Poate un alt cautator de drivere Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 greu cu windows 7 asta... un driver care l-am gasit pe net...daca doriti puteti sa-l incercati! sper sa va ajute! CH341SER.ZIP Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum