George(sb) Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 daca ai facut reflow, si a mai umblat si altcineva pe placa iti dau zero sanse sa il faci, nu vreau sa te descurajez, dar mi-au trecut atatea prin mana incat stiu exact despre ce vorbesc, du-te linistit si bea o bere, macar nu te enervezi Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 macar spune-mi ce as putea sa mai verific,de enervat nu am de ce sa ma enervez,o fac din pasiune si dc ies si ceva banuti e bine. Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 nu mai ai ce scoate in laptopul ala, si daca ii faci sursa e chipul stresat termic pe care nu ai cu ce sa il schimbi. nu mi-o lua in nume de rau, ia-o ca pe o experienta;cred ca ar fi mai constructiv sa te duci la sectiunea alimentatoare si sa inveti cum functioneaza sursele, 80% dintr-o placa de baza e sursa, restul sunt chipseturi, personal nu le cunosc, am considerat ca e paguba de timp si bani sa repari mai mult de un reball, bios sau mufa de alimentare, e un punct de vedere personal, nu neaparat corect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum