dj_bryz Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 In video de la secunda 52 fac mutarea telefonului spre boxa dreapta ..si la 54 se aude tac (clap-ul piesei) ..eee acolo daca stateam si filmam se auzea criminal. Pozitia mea de ascultat este exact acolo si nu ma plang deloc...acolo am un stereo profund de toata frumusetea. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 L-am modificat si acum sunt saled ..coboara mai mult decat in bassul ala reflex de lighean.Una este vopsita alb si urmeaza si a doua. Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Ele pe format clasic sunt incinte Sealed, ar trebui sa fie o diferenta notabila in partea de joase dupa aceasta modificare. Ar trebui sa aiba un sunet mai placut, si un bas mai plin.Spor la vopsit si abia asteptam sa pui cateva poze cu ele finalizate. I.E.I. :happy1: Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Pai stiam in adancul meu ca sunt pentru saled si ca se vor auzii bine pe saled ...dar am zis hai cu reflexul sa vad ce iese si am modificat rapid. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Noua incinta cu dimensiuni originale cu un nou design ...si ultimul. Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Au iesit ca lumea.Daca te mai laud un pic , mi le dai mie?Cred ca ar suna ok cu niste finali LM1875 mine.Felicitari Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Nu ar dura mult sa urc sa ti le dau ...dar nu vreau sa le dau nici daca mi-ai da magnat supreme. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 boxele se aud foarte bine(au echilibru in frecventa) chiar si la volum ridicat; am fost la el sa le ascult! Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Ma bucur sa ti-au placut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum