dj_bryz Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Salutari am si eu aceste difuzoare cu rame cu tot si arata de nota 10 .Am obs insa ca arata altfel fata de cele originale si aici ma refer la dust cup....dar am mai auzit ca nu aratau toate la fel.Chiar daca a fost schimbata calota ..putin i-mi pasa pentru ca ele se aud destul de ok...nu fasaie nu gajaie. Difuzoarele vor lucra impreuna cu un tweeter/boxa (2cai) tweeterele vor avea ramele originale POP. Vreau sa le fac incinte si filtru doar pe joase...la inalte nu am pretentii ,se va folosii un cond in serie si o bobina in paralel. Aveti idee cum era filtrul soaselor ? Ce dimensiuni avea incinta unei boxe care avea in dotare acest difuzor? A incercat cineva sa refaca incinta aducand un sunet mai bun ?Din cate stiu originalele sunt saled,eu as vrea bass reflex insa cred ca nu se poate. Sa fac dimensiunile incintelor originale ? Care sunt acelea? Multumesc. http://postimg.org/gallery/3azl5pia/dcf6eb06/ http://postimg.org/image/pj1wuo5wx/ http://postimg.org/image/co770ipi5/ Filtrele.... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 O parere ceva ??.......... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Am aflat dimensiunile: 33L -22l -22 adancime. Dar de cat era materialul? 12..16? Link spre comentariu
rares01 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 fa'le cu pal de 18 am si eu 2 dar varianta pe 3 cai Link spre comentariu
tinel Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Dimensiunile exacte sunt : 33x22 cm cu 20 cm adancime . PAL-ul e de 12 mm. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Incintele sigur vor iesii exact cat trebuie...plus ca in volumul asta i-mi este greu sa pun port pentru BR. Difuzoarele acestea vor fi pe frontul JVC-ului meu RX-530R ..iar basul va fi redus dar nu de tot....ci atat ca sa suporte 50w pentru ca voi reda frecventele joase cu un sub activ. Am sa renunt la ideea de BR si voi face incinta saled clasica a lor plus ca le-am incercat in alte incinte de dimensiuni putin mai mari ..atat saled cat si br si nu am nevoie de br, am nevoie sa fie sunetul controlat nu sa intarzie cu cateva mls. Despre filtre nu stiu ce sa zic pentru ca nu am valorile lor. Mai mult ca sigur voi lasa difuzorul de 17 fara filtru. Cata melana trebuie sa le pun? Am de la niste perne ceva super ok sub forma de fasii de 3cm grosime. Link spre comentariu
tinel Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Boxele originale au o fasie de 18 cm latime cu o lungime de aprox. 70 de cm , dublata in zona midwooferului(30 de cm). Grosimea fasiei ar fi de cca. 2 cm. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Boxele originale au o fasie de 18 cm latime cu o lungime de aprox. 70 de cm , dublata in zona midwooferului(30 de cm). Grosimea fasiei ar fi de cca. 2 cm.Nu prea inteleg...spui de cele pe 3 cai sau de boxele pop 2 cai? Link spre comentariu
tinel Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Pai daca am zis de midwoofer , ce puteau sa fie ? ! E vorba de boxele POP pe 2 cai . Cele pe 3 cai se numesc JAZZ .Le am pe ambele (doar jazz-urile functionale ) .Daca te deruteaza lungimea fasiei , in toate boxele romanesti pe care le-am desfacut materialul fonoabsorbant era ingramadit in cutie, nu fixat pe pereti. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Pai daca am zis de midwoofer , ce puteau sa fie ? ! E vorba de boxele POP pe 2 cai . Cele pe 3 cai se numesc JAZZ .Le am pe ambele (doar jazz-urile functionale ) .Daca te deruteaza lungimea fasiei , in toate boxele romanesti pe care le-am desfacut materialul fonoabsorbant era ingramadit in cutie, nu fixat pe pereti.I-mi cer scuze am ramas la ideea cu dimensiunea incintei si de asta am dat raspunsul ala stupid.Uitasem ca am deschis subiect legat de melana. Multumesc frumos stiu ca se numesc jazz cele pe 3 cai ...ca am avut si eu dar cum am spus...am inteles gresit. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Astazi am terminat aproape tot. Mai am putin de chituit la ele. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Si un mic test la 10w ..video: http://www.youtube.com/watch?v=tVCiMhC5 ... e=youtu.be Calitatea telefonului lasa de dorit.... dar ele se aud ok. Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Si un mic video: http://www.youtube.com/watch?v=tVCiMhC5 ... e=youtu.be Calitatea telefonului lasa de dorit.... dar ele se aud ok.Doar o recomandare Chituieste-le, da-le forma cu un smirghel si apoi da-le o vopsea cu Spray Negru Lucios sau Mat Duplicolor Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Ma voi ocupa eu de asta...dar muream de nerabdare. Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Ma voi ocupa eu de asta...dar muream de nerabdare.Pe partea cealalta se aud ok, am vizionat si audiat videoclipul tau.Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum