Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nelamurire amplificator TDA7375V

Postări Recomandate

Buna!Am facut un amplificator cu TDA7375 ,totul a fost ok dar cand il leg la pc se aude orice scroll ,fasait,de la alta sursa de semnal merge ok.Kitul de la adelaida cu TDA8560Q nu are nici pic de zgomot nici la pc,l-am studiat si am vazut ca pinul 2 nu este legat direct la masa ,este legat la masa printr-o rezistenta de 200ohm .Am copiat idea sa vad daca merge si la TDA7375 sa separ masa de la intrare de masa de iesire cu rezistenta de 200ohm.deci la TDA7375 datasheet : C8=47uf (pin 6) legat la masa prin 200ohm ,pinul 9 legat la masa prin 200ohm,la fel si masa de la intrare semnal tot prin 200ohm. Zgomotul nu a disparut plus ca s-a si incalzit integratu care de obicei e rece ca gheata.Singura modificare cu care merge: pinul 9 trebuie legat direct la masa ,in rest a ramas cum am descris mai sus.Am inteles ca la TDA8560Q s-a facut separare masa de intrare fata de cel de iesire cu R=200ohm,dar la TDA7375 pinul 9 este pinul (Signal ground) normal ar trebui separat de masa (Power ground) nu?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări