dj_radu69 Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 care este procedeul va rog frumos ce se decojeste si pe cata lungine va rog frumos , ms ! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 Da' ce-ai cu bietul cablu? Fa-i o antena normala. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 Vrei sa faci j-pole diin coaxial? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 Pentru 11m ar iesi prea mare un j-pole Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 Pai altceva ce? Daca o agata cu izolatori merge facut si j-pole. Problema e ca la DX polarizarea verticala chiar si la 11m e inexistenta. Sau omul vrea yagi dar nu vad cum ar sta RG58 batz... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 Il mangaie :smt003 Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 E efemer... Si cand te gandesti ca inainte sa atinga efemeritatea o sa emita si raze umede... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 Noi discutam aici vrute si nevrute :smt003 , iar initiatorul topicului... pauza. Scheme de antene de CB gasesti cacalau si pe net, si prin literatura de specialitate. Este vorba de o amarata de antena pentru 11m. Chestia cu decojitul cablului nu prea am priceput-o. E mai ieftin sa pui o sarma in locul partii decojite. Sau gasesti o antena pentru auto (daca ai casa acoperita cu tabla e perfect, ca la aia iti trebuie plan de masa). Eu am folosit un long wire, aruncat cu o undita in copacul din fata balconului. Nu mai tin minte ce swr a rezultat, dar nu ceva iesit din comun. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 Pai de aia s-a dat la bascalie subiectul. Vine unul, intreaba, sar oamenii sa il ajute si pe il doare la basca. Ma rog... Am gasit pe la mine un exemplu de j-pole pt scurte. Il atasez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum