Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PETRE66

4

• dosa

2

• mircea626

2

• Vas

2

Top autori în acest subiect

petre!!!!!!!! fi mai la subiect cu raspunsurile. E un forum al electronistilor.DERANJEZI! Am nevoie de un bu508. trebuie sa-ti spun ce fel de sasiu are tv-ul la care-l pun?...nu te supara, nu am nici o calitate oficiala in forum decat participant la discutii, dar verifica-ti posturile si vezi cate raspunsuri utile ai dat si la cate probleme ai raspuns cu alte intrebari(fara nici o legatura cu problema) si atunci intreaba-te pe tine daca nu esti deranjant.

Link spre comentariu

petre!!!!!!!! fi mai la subiect cu raspunsurile. E un forum al electronistilor.DERANJEZI! Am nevoie de un bu508. trebuie sa-ti spun ce fel de sasiu are tv-ul la care-l pun?...nu te supara, nu am nici o calitate oficiala in forum decat participant la discutii, dar verifica-ti posturile si vezi cate raspunsuri utile ai dat si la cate probleme ai raspuns cu alte intrebari(fara nici o legatura cu problema) si atunci intreaba-te pe tine daca nu esti deranjant.

cine tre sa se uite la ....................??!! de ce amesteci grup de electrro in gastronomie ?? Oare nu aceasta intrebare,(petre, i-ti spun eu la ce-i trebuie... vrea sa-l faca ciorba ) deranjaza ?? Hai, sa ne vedem,de lungu nasului .Ce zici ??
Link spre comentariu

Vai Petre nu stii in ce tip de tv este folosit M52777?Iti spun eu SAMSUNG ai auzi de firma asta.Si e si BIOVISION.Cam incet PETRE.Dar M52778 stii in ce tip de TV este folosit?

mai da bun esti, ..............la critica !!! Nu vrei s'un premiu ?? Am un motiv ...........ca am pecit-o odat !!!
Link spre comentariu

Baieti nu va certati,este un Samsung,cu sasiu SCT11D care are Jungla M52777SP.Asa se manifesta ca un defect de procesor,dar am schimbat jungla,si merge perfect.Nu avea rastru,nici sunet,marind Sceen apareau liniile de stingere cadre,fara OSD,si nu avea SDA.Degeaba am separat piciuorul junglei de SDA tot nu aparea tensiune pe iesirea SDA al procesoruluiDupa schimbare M52777 totul e OK

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Baieti nu va certati,este un Samsung,cu sasiu SCT11D care are Jungla M52777SP.Asa se manifesta ca un defect de procesor,dar am schimbat jungla,si merge perfect.Nu avea rastru,nici sunet,marind Sceen apareau liniile de stingere cadre,fara OSD,si nu avea SDA.Degeaba am separat piciuorul junglei de SDA tot nu aparea tensiune pe iesirea SDA al procesoruluiDupa schimbare M52777 totul e OK

si eu un tv asa ca defect doar sunetul imi este.Integratul de unde la-ti cumparat?
Link spre comentariu

si eu un tv asa ca defect doar sunetul imi este.Integratul de unde la-ti cumparat?
Il intrebati de unde l-a cumparat acum 4 ani ????
Link spre comentariu

Un sfat va rog pentru acest model . Am remediat din problemele care le-a avut dar mi a ramas partea de sunet .Nu am sunet deloc prin tuner ,imaginea este perfecta. Imi apare doar pe ecran ,in partea de sus -stinga un difuzor ca simbol.Restul de functii le face. Daca dau volumul la maxim se aude sfirait. Functia de mute o face . Pe AV este OK.Va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări