Kytan666 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 vreu sa achizitionez un programator universal . deblocari casetofoane/navigatii , un bord , un ECU , un bios, o placa de centrala .....cat mai universal se poate in limitele unui buget restransma tot gandesc la Willem PRO4 ISP, dar nu stiu cat e de bun ... sau diferente intre el si pcb 5.0 Sunt prea vechi ? merita ? sau ce vreau eu e 2000 de lei sau mai mult ? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Sfatul meu e sa nu il iei.Am avut asa ceva si merge aiurea rau.Oricum sa acoperi gama mare cu unul singur e greu.Poate mai bine ai lua un UPA-USB pentru inceput. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 2014 UPA USB V1.3.0.14 With Full Adaptors la 100E ? e ok ? e ce trebuie ?pe site-ul lor e 150e fara adaptoareincep sa scot fum din neuron ... am gasit un site uk "cardiag......." sper ca nu e reclama ..cu o gramada, nu toate au liste cu device-uri suportate , nu stiu ce sa aleg ..am gasit o discutie ca x-prog ar fi mai bun ca upa, am gasit programatoare gen TOP3100 care cica sunt bune ...rugaminte mare cine are timp sa traga un ochi si sa imi recomande ceva in limita a 150E ... eu am lucrat doar cu schema pony prog pt 24cx si 93cx .. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 am gasit la cineva ezoflash ... nu ma deranjeaza ca e pe lpt...doar ca e fara adaptoare .... si e 300 lei nu stiu daca merita ..... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Eu am UPA si sunt multumit.Mai am Beeprog cu care lucrez mult.Cu unul singur e greu sa faci toate.X-ProgM este si ala ok nu il am dar are un amic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum