Jules00 Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 hmmm...poate imi explica si mie cineva cum de membrana se misca amplu cand ii dadeam dintr-un osc 16-17Hz. :roll: :roll: (plus de asta am masurat cu un frecventzmetru incorporat intr-un aparat de masura si aveam 16-17Hz atat la intrare cat si la iesire. Bineinteles ca amplif. scade sub 3dB)...Ca si osc am folosit progr. ala sinewave sau ceva de genul asta + placa de sunet ca n-am avut timp sa-mi constr. un osc. Inca o data...frecventzmetru imi indica 16-17Hz... Link spre comentariu
johny69 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 fac pariu ca-mi alimentez din sursa de la PC plus filtrare k-lumea un TDA1554(eventual TDA1553, ce gasesc si eu) si scot mai mult decat tine si se aude si mai bine.PS:fara modificari la sursa!eu am facut asa ceva cu TDA1554Q si nu ma facut nici o modificare in sursa.. si sursa-i de 230W si nu pica nici la max :Dvezi http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=551oricum omu' are deja amplificatorul, deci momentan se poate baza pe el :wink: please Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Scris: Mie Mar 24, 2004 1:57 pm Dup? 5 ani, cred c? e record absolut la un r?spuns pe forum... Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Scris: Mie Mar 24, 2004 1:57 pm Dup? 5 ani, cred c? e record absolut la un r?spuns pe forum... DA !Unii sunt absolut ca florile .......... Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Dar nu inteleg ce a vrut sa spuna cu " please". Poate o fi vrut sa vada daca functioneaza butonul post reply Link spre comentariu
Golem Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Nu conteaza anii... 2004,2009 tot aia... fac pariu ca-mi alimentez din sursa de la PC plus filtrare k-lumea un TDA1554(eventual TDA1553, ce gasesc si eu) si scot mai mult decat tine si se aude si mai bine. PS:fara modificari la sursa! poti incerca amp-ul asta al tau in caz ca asculti muzica clasica pentru ca mie-mi placea cum se auzea pe pickup. toata treaba e ca o sa lipseasca sursa originala de sunet (platanul-vinilul), iar un CD, HDD...nu suna la fel.Pierzi pariul.Garantat. TDA1553-1554 sunt in clasa B(fidelitate sucks), TBA810 e in clasa AB(alta viata). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum