Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Tesla

Vizitator ender644

Postări Recomandate

hmmm...poate imi explica si mie cineva cum de membrana se misca amplu cand ii dadeam dintr-un osc 16-17Hz. :roll: :roll: (plus de asta am masurat cu un frecventzmetru incorporat intr-un aparat de masura si aveam 16-17Hz atat la intrare cat si la iesire. Bineinteles ca amplif. scade sub 3dB)...Ca si osc am folosit progr. ala sinewave sau ceva de genul asta + placa de sunet ca n-am avut timp sa-mi constr. un osc. Inca o data...frecventzmetru imi indica 16-17Hz...

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

4

• djvas

3

• Jules00

2

• v3l0

1

Top autori în acest subiect

fac pariu ca-mi alimentez din sursa de la PC plus filtrare k-lumea un TDA1554(eventual TDA1553, ce gasesc si eu) si scot mai mult decat tine si se aude si mai bine.PS:fara modificari la sursa!

eu am facut asa ceva cu TDA1554Q si nu ma facut nici o modificare in sursa.. si sursa-i de 230W si nu pica nici la max :Dvezi http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=551oricum omu' are deja amplificatorul, deci momentan se poate baza pe el :wink:
:sparge: please
Link spre comentariu

Nu conteaza anii... :mort 2004,2009 tot aia...

fac pariu ca-mi alimentez din sursa de la PC plus filtrare k-lumea un TDA1554(eventual TDA1553, ce gasesc si eu) si scot mai mult decat tine si se aude si mai bine. PS:fara modificari la sursa! poti incerca amp-ul asta al tau in caz ca asculti muzica clasica pentru ca mie-mi placea cum se auzea pe pickup. toata treaba e ca o sa lipseasca sursa originala de sunet (platanul-vinilul), iar un CD, HDD...nu suna la fel.

Pierzi pariul.Garantat. TDA1553-1554 sunt in clasa B(fidelitate sucks), TBA810 e in clasa AB(alta viata).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări