fritz_vali Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Cei care stiu ii rog sa imi spuna si mie cum fac sa printez si eu acel document cu terminatie brd! Adica eu am doar partea cu dispunerea compomentelor iar mie imi trebui pe verso! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Deschizi fişierul cu EAGLE, apoi selectezi ce straturi te interesează şi le printezi sau le faci pdf. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 ^Subscriu si adaug faptul ca spre exemplu eu cand scot partea cu traseele, deschis meniul "display" localizat undeva in stanga-sus, si de acolo dau click intai pe none, fapt care dezactiveaza tot de la a fi afisat, apoi bifez bottom, pads si vias si dau ok, se va afisa doar partea de dedesubt cu traseele si gaurile respective, printezi sub forma de fisier pdf unde selectezi black si apoi alegi daca doresti sa printezi normal sau mirror si gata. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 am ajuns la varianta asta si mai departe nu ma mai descurc.Sa fie la mine din cauza versiune de la eagle (folosesc 6.5.0, asa am gasit pe site-ul lor)!Nu gasesc , cuvantul acela "display"! filtrare redresare.zip Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 in stanga sus sunt trei patrate de culori diferite suprapuse : pe imagine scrie "Layer" - de acolo selectezi ce vrei sa tiparesti . Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 la asta se refera colegii Link spre comentariu
fritz_vali Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 gata am aflat! Acum sunt bucuros! Va multumesc mult pentru rabdare! icon_jook Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum