Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

prelungire cablu boxe

Vizitator angelod

Postări Recomandate

Vizitator angelod

salutareas vrea sa imi prelungesc cablul la niste boxe si vreau sa cer niste sfaturi.Am auzit ca daca prelungesc cu cablu cu mufe rca se pierde din calitate, problema este ca eu as vrea sa le prelungesc in jur de 8 m la ambele boxe rear, se va pierde din calitatea sunetului? tin sa mentionez ca nici sistemul nu este ceva foarte special, adica costa undeva pe la 200 de lei dar totusi 8-10 mCu cablu adaugat la firul existent nu as vrea deoarece nu de mult am cumparat sistemul si inca am garantie.ce ati recomanda voi cunoscatorii?merci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

4

• Binu

2

• lorik199

1

• andreivlad1999

1

Top autori în acest subiect

Vizitator angelod

ok merci dar acum ma puteti ajuta si cu un link de la ceva magazin unde gasesc acel tip de cablu?nu gasesc numai cu 2 mufe rca la fiecare capat, cu jack etc numai cu ce caut eu nu gasesc

Link spre comentariu

Pune orice multifilar cu sectiune de 1.5-2.5mm2, nu vei simti nici o pierdere.

Afirmatiile facute din burta sunt la fel de proaste ca ceea ce iese pe partea cealalta.

Asadar, cum poti tu sa ii recomanzi cabluri de 1,5-2,5mm^2? atata timp cat habar nu ai ce sistem are.

angelod arata-ne te rog o poza cu sistemul, sau da-ne un link sa vedem ce anume ai tu. Doar asa iti putem face cateva sugestii in ceea ce priveste cablul.

Avand in vedere pretul de achizitie:

[...]tin sa mentionez ca nici sistemul nu este ceva foarte special, adica costa undeva pe la 200 de lei [...]

tind sa cred ca boxele spate sunt mici de dimensiuni. Asadat, n u se justifica un cablu de 2,5mm^2.
Link spre comentariu

Avand in vedere faptul ca sistemul a fost in jur de 200 lei si are boxe pt spate e sigur un 5.1 cu maxim 15W/satelit.Nu vad o problema in a folosi cablu de 1,5 sau 2,5 mmp cand am vazut cablu de 16 mm2 pt max 100w

Link spre comentariu

Unii sunt mai catolici decat papa si vor sa despice firul in patru pentru orice rahat... asta ca tot vorbim de multifilar...

Ai grait un adevar care ti se potriveste mai ceva ca o manusa.Inainte sa faci afirmati din burta ai face bine sa le rumegi ... si apoi sa vezi daca ceea ce spui se potriveste cu nevoile celui care cere sfaturi.Nu te arunca inainte cu capul pentru ca s-ar putea sa te ineci ca tiganu' la mal.Cere mai intai toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea trage o concluzie. Daca vi apoi cu texte de cartier doar ca sa demonstrezi ca esti mai capabil decat altii ... nu rezolvi nimic. Doar iti arati neputinta in fata altora. :nebun:Si sincer spun: asta e ultima replica pe care o vei primi de la mine. Nu voi mai raspunde la nici un atac din partea ta.Si ca sa fim la subiect, hai sa asteptam pe autorul topicului sa na aduca toate informatiile necesare. :aplauze :da
Link spre comentariu

Afirmatiile facute din burta sunt la fel de proaste ca ceea ce iese pe partea cealalta.

Stimabile, tu ai inceput cu atacurile, eu doar ti-am replicat pe masura si am folosit acelasi nivel de decenta. Te-am citat mai sus, ca sa-ti reamintesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări