Vizitator Tudor Adrian Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Buna ziua !Doresc sa achizitionez un router pentru internet dotat cu Wlan (wireless) .M-am lovit de doua modele pe care le consider acceptabile din punct de vedere tehnic. Huawei hg658 (Router ce este oferit de Romtelecom) Asus RT-N12EIntrebarea este care dintre aceste routere este mai bun din punct de vedere tehnic. Ma refer la viteza si in special la semnalul wireless. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Cel alb il folosesc! Pana acuma e ok!! Acum depinde si ce ...''viteza de internet'' vine pe cablu... Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Am avut pana zilele trecute router-ul RT-N12 D1 cumparat de la Emag. Pe wireless e ok dar pe partea de internet a fost o dezamagire totala...Am incercat o groaza de setari, update oficial de firmware... imi limita banda de internet (Fiberlink 100Mbps). Cu cablul WAN introdus direct in PC aveam 92-93Mbps, prin router 80-82Mbps. L-am impachetat frumos si l-am facut retur. Un gunoi. Voi incerca TP-LINK TL-WR1043ND (V2), TP-LINK TL-WR1042ND sau TP-LINK TL-WDR3600. Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Cel alb il folosesc! Pana acuma e ok!! Acum depinde si ce ...''viteza de internet'' vine pe cablu...si eu recomand ...e ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum