Vizitator VladOcs Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Salut, de ceva vreme lucrez intr-un program 3D si vreau sa urmez o cariera in domeniul reclamelor create pe calculator, crearea recuzitelor in jocuri video si practic tot ce pot face.Stie cineva o facultate in ROMANIA unde sa se predea asa ceva? Caut de n ore pe google si n-am gasit nimic folositor.Tot ce-am gasit a fost arte plastice.Stie cineva o facultate care sa se acseze pe asa ceva? Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 La Tibiscus (Facultatea de Design) in Timisoara 100% sigur faci si asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator VladOcs Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Se face dar in programe invechite si cu diploma pe care o primesc ma pot duce in strainatate sa le-o dau ca servetel... Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Acum nu faci tu cursuri cu corel X37 dar nici sub windows 98 nu lucri acolo.....Iar diploma..... pentru cineva ca mine nu are importanta ce scrie pe ea sau daca o ai ci ceea ce poti face tu ca angajat si cati bani as putea castiga daca te angajez. Daca imi aduci profit discutam daca nu..... ura si la gara, poti avea cate diplome vrei tu (la modul general, nu ma adresez unei persoane anume). Dar ca mine sunt putini, restul (mai) cer bucata aia de hartie..... iar cum facultatea "spirtu harem" inca mai functioneaza........ deci exista cerere.......tragi si singur concluziile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum