Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Facultate de design electronic

Vizitator VladOcs

Postări Recomandate

Vizitator VladOcs

Salut, de ceva vreme lucrez intr-un program 3D si vreau sa urmez o cariera in domeniul reclamelor create pe calculator, crearea recuzitelor in jocuri video si practic tot ce pot face.Stie cineva o facultate in ROMANIA unde sa se predea asa ceva? Caut de n ore pe google si n-am gasit nimic folositor.Tot ce-am gasit a fost arte plastice.Stie cineva o facultate care sa se acseze pe asa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

2

Acum nu faci tu cursuri cu corel X37 dar nici sub windows 98 nu lucri acolo.....Iar diploma..... pentru cineva ca mine nu are importanta ce scrie pe ea sau daca o ai ci ceea ce poti face tu ca angajat si cati bani as putea castiga daca te angajez. Daca imi aduci profit discutam daca nu..... ura si la gara, poti avea cate diplome vrei tu (la modul general, nu ma adresez unei persoane anume). Dar ca mine sunt putini, restul (mai) cer bucata aia de hartie..... iar cum facultatea "spirtu harem" inca mai functioneaza........ deci exista cerere.......tragi si singur concluziile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări