lefter Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 salutare!am achzitionat de curand o statie ir6000 plus cam toate sculele aferente insa am o saptamana de cand incerc un reballing si intampin fel si fel de probleme.rog un coleg cu experienta daca ma poate ajuta cu ceva sfaturi,un nr.tel contact.multumesc anticipat. Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 100 si ceva de pagini din topicul despre reballing nu ajung? Mai este si pe softpedia o discutie asemanatoare..... Link spre comentariu
lefter Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 am trecut in revista toate paginile de 2 ori.nu postez aiurea insa am ceva nelamuriri si voiam sa vb cu cineva care are experienta.oricum multimesc pt ajutor. Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Continua-ti intrebarile in topicul acesta: viewtopic.php?f=27&t=60566 . Acolo sigur nu o sa postezi aiurea. Daca nu gasesti raspuns in acest topic, nu te sfii sa pui intrebari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum