Vizitator sil72 Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 buna ziua. apelez la dvs cu rugamintea de a ma ajuta in a face o mica adaptare la un cas auto. mi s-au deteriorat potentiometrele de volum in asa hal ca se aude f nasol cand invart de ax. stiu, din principiu, ca se poate face o adaptare pt volum comandat in tensiune. nu mai stiu schema de principiu. in linii mari am habar ca e vorba de a pune cate o dioda de comutatie sau doua pe fiecare canal si printr+un singur potentiometru cuplat la V+ pot avea volum reglabil pe ambele cnale, simultan. Ma puteti ajuta cu schema? Email> [email protected] :prayer: Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 ehh..nici chiar asa de simplu.... vezi topicul http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=11184 :yawinkle: da' pentru un cas auto poti cumpara un potentiometru stereo nou :smt003 Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 tda 1524 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum