Vizitator TataWood Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Buna ziua, unde as putea gasi un motor cu urmatoarele date tehnice (sau aproximativ): 200w 7000 rpm 1,6 amps 110-120V AC, 60 Hz Vreau sa construiesc un mini circular asemanator cu Proxxon FET :http://www.proxxontools.com/store/pc/viewPrd.asp?idproduct=196 Daca aveti vreo idee sau sfat va sunt recunoscator ! Bafta!! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Daca o sa il folositi in Romania cred ca va este mai util un motor la 220-230V si 50Hz Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Parametrii pe care i-ai enumerat se intalnesc la multe polizoare unghiulare (flex). Poti incerca sa adaptezi unul din comert, nu-s chiar scumpe. Dar cel mai bine cred ca s-ar preta un motor de masina de spalat cu colector,are si putere si turatie. Link spre comentariu
Vizitator TataWood Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 M-am uitat dupa motoare de masina de spalat si...cum sunt cam habarnagiu,trebuie sa recunosc ca m-am uitat crucis Pe langa dificultatile care cred ca apar la ax,fiind destul de ciudat la unele ,difera la multe dintre ele turatia motorului si puterea,nu stiu care e mai potrivit.Mai am in plan si constructia unui ministrung,deci sper ca macar unuia dintre cele doua sa se potriveasca(circular &strung).Daca aveti timp trimiteti-mi pe privat orice motoare credeti ca s-ar potrivi (Mercador,Okazii,alte magazine,etc).Multam mult de raspunsuri si scuze daca enervez! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Părerea mea: un motor de aspirator, e la 220V, e cu perii, are turaţie grămadă, putere... Din cele româneşti mai vechi că erau bobinate corect ptr 220V, astea noi cu regulator sînt bobinate ptr tensiune mai mică, legate la 220V se încing repede. Link spre comentariu
Vizitator vladislav1 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 am si eu o intrebare legata de un motor.am un motor de curent continuu la 18v de la o bormasina si vreau sa il conectez la o sursa de laptop.sursa are tot 18 v si debiteaza 3.7A.problema este ca motorul nu se invarte constant ci merge in suturi.ce as putea sa ii fac sa mearga constant?multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Demolay Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Pune in paralel cu firele incarcatorului un condensator electrolitic de 4700-10000 uF/35V, repectand polaritatea condensatorului. Link spre comentariu
Vizitator vladislav1 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 pot sa imi explici putin cum sa fac asta,ca nu prea ma pricep la electronica?mersi mult de raspuns.stima Link spre comentariu
Vizitator vladislav1 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 ma poate ajuta cineva cu un raspuns la o intrebare?cum as putea controla turatia unui motor de bormasina?ca din cate am inteles imi intra sursa in protectie si de aia nu merge constant, si as vrea sa ii controlez turatia sa il pot face sa se invarta.multumesc anticipat Link spre comentariu
validae Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Daca sursa intra in protectie, nu vei putea folosi acel motor la puterea lui nominala.Incearca sa-l alimentezi cu o sursa ATX de PC, la 12V.Va functiona sigur, sursa da mult mai mult decat cei 3A ai alimentatorului de laptop. Link spre comentariu
Vizitator vladislav1 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 si nu este nici o problema ca motorul este la 18v si sursa da 12v?stima Link spre comentariu
fritz_vali Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 o sa ai cuplu mai mic si o sa ii prelungesti viata motorului! Link spre comentariu
Vizitator vladislav1 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 va multumesc pentru raspunsuri.voi incerca si o sa va anunt cu rezultatul.stima Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Daca folosesti sursa atx ,pune un consumator pe ramura de 5V,altfel intra foarte usor in protectie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum